2777
2789
عنوان

نمیتونم با کسی دردل کنم 😔😔

176 بازدید | 14 پست

خواهشا قضاوت نکنید یا مسخره ....مثلا یه زنی این مشکل منو داره نگید خیلی پرویی یا چیزای دیگه....من اصلا از آلت همسرم راضی نیستم خیلی کوچیکه یعنی نمیگم که سایزش بیشتر باشع وبی اصلا نرمال نیستش ۸ساله ازدواج کردم .همسرمم خودش ناراحته همش میگه راضی نیستی اینا ولی من دلم میسوزه نمیخام ناراحت بشه میگم خوبه .....الان یه عده میگن به سایز نیست ولی هست ...قربون خدا برم از اینم شاتس نیاوردم ....اصلا نگاش میکنم بدم میاد انگاری به درد نخوره.....لطفا مسخره نکید مزه هم نپرونید....خیلی تحقیق کردم ولی دکتراینا جواب نمیده‌......فقط دردل دل کردم 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوزیشن درست حل میکنه مشکل رو

اماحان کردم ولی بازم انگاری چیزی نیست

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
دکمه شوهرت همون 😂 اگه میدونستی چه کارایی میتونی پیش ببری اینو نمیگی 

متوجه نشدم

شوهرت میتونه ژل تزریق کنه 😐😐اینو یه جا شنیدم که تا چهار سانت میشه بزرگش کرد برو تحقیق کن فکر کنم م ...

ژل موقتی هست فکر کنم

یعنی انقد مهمه  ببینم شاید تصورت اشتباه هست  واسه بقیه هم همینطور

ببین من نمیگم مثلا ۲۰سانت اینا باید باشه ...ولی کوچیکه عذاب اوره

متوجه نشدم

منظورش اینه نقطه ضعف شوهرت همین مسأله است، میتونی ازش استفاده کنی تا تن بده به همه خواسته هات

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
منظورش اینه نقطه ضعف شوهرت همین مسأله است، میتونی ازش استفاده کنی تا تن بده به همه خواسته هات

مرسی 

ن یکی از پسرای که میشناسم ۱۶ بود رفت ژل زد ۲۰ شد 😐برو پی گیری کن قابله درمانه

مرسی