2777
2789
عنوان

گوش پسرم نمیشنوه

790 بازدید | 21 پست

یه مدتی بود میگفت هر چی میگی به این یکی گوشم بگو ولی... من شک کردم به این که این گوشش که نمیذاره بهش چیزی بگم مشکل داره...

امروز باهاش حرف زدم گوش سالمشو جلوشو گرفتم با اون یکی حرف زدم پچ پچ میکنم نمیشنوه بلندتر میشنوه... اونم تک و توک.

دارم از استرس میمیرم یعنی کم شنوا شده؟؟؟

سرماخورده بود و خروسک داشت اما از قبل مریضیش همچین بود😭😭😭😭

لطفا راهنمایی کنید تا قبل این که ببرم دکتر سکته میکنم😭😭😭

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید جرم گرفته گوشش  الکی نگران نشو

نمیدونم من اصلا فکرشم نمیکردم مشکل داشته باشه😞

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
خب ببر دکتر ما چی بگیم

سر ظهری کدوم دکتر ببرم گفتم قبل رفتن اینجا بپرسم ببینم همچین مشکلی کسی داشته

سلام من ناشنوا ام هر چه زودتر ببرش دکتر گوش حلقه ببینی تا با قطره درمان بشه

چشم حتما.فقط اگه گوشش مشکل داشت از اول متوجه میشدم؟! الان ۳ سال و نیمشه

ببر دکتر نوار گوش بگیره_عفونت گوش باعث پارگی پرده گوش میشه حتی . شاید عفونت داره گوشش درمانش کندخوب ...

باشه حتما میبرمش😞

پسر من آنفولانزا گرفت شنواییش کم شد بردم دکتر گفت مایع پشت گوشش جمع شده دارو داد گفت اگه خوب نشد مای ...

اتفاقا پسر منم سرماخوردگی به شدت بدی گرفته بود .گوش و حلق و بینی بردیدش؟