2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای زایمان دومم چون استرس داشتم بیهوش شدم.البته دکتر از خودمم پرسید میخوای بی حس باشی یا بیهوشی،گفتم خیلی میترسم گفت که پس بیهوشت کنم بهتره.

خیلی بهتر بود برام تا بی حسی،

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
اگه خودت بخوای چی ؟ بازم قبول نمیکنن ؟

نه چون شرایط براشون مهم تر از خواست بیماره بعد اینکه توی سزارین شما مسئول جان مادر و نوزادش هستین نمیتونین به خواست خود بیمار صرفا عمل کنین 

میدونم عزیزم . میگم خودت بخوای باید چیکار کنی ؟ قبول میکنن ؟

اگه شرایط بدنت نرمال باشه یعنی خطری تهدیدات نکنه شاید قبول کنند با دکترت صحبت کن ببین چی میگه.منم‌ بی حسی بود حالا هم استرس دارم

منو ا ل از کمر امپول زدن درد رو قشنگ حس میکردم دیدن روم تاثیر نداره بیهوشم کردن کامل

ینی حتما باید ب اون مرحله برسه اخه ؟

من اصلا نمیتونم تصور کنم بیدارم دارن عملم میکنن . از خوده امپول میترسم چ برسه ب اون طرز بیحس کردن

مادر خودمم سر من بیهوش کردن 

به نظرم استرسی ک مادر تو لحظه امپول کمر داره خطرش خیلی بیشتره تا بیهوشی

خیلی دلم میخواد بیهوش بشم

این همه می گن بیهوشی ضرر داره پس من چرا دوبار بیهوش شدم عوارضی برام نداشته البته دفعه اول نفس تنگی گرفتم  دفعه دوم گفتم سری پیش نفس تنگی گرفتم گفت به بی هوشیت ربطی نداشته با اینحال برات امپول ضد التهاب می زنیم سری دوم خداروشکر اصلا و ابدا اذیت نشدم نه حالت تهوع نه سردرد هیچی

بستگی به شرایط شما و صلاحدید پزشک  بیهوشی داره ،ولی در کل الان زیاد بیهوش نمی‌کنن اکثرا بی حسی ...

اره ولی اصن نمیتونم فکرشم کنم ک بیدارم و دارن عمل میکنن . اصن از اون امپول میترسم جوریکه گریه م در میاد وقتی بهش فکر میکنم

دعا کنید بیهوش شم