2777
2789

شوهر من تک پسره دوتا خواهر داره ک یکیش ازدواج کرده و یکیش مجرده

بعد پدرشوهرم انگار شوهرمو از تو جوب پیدا کردن اصلا براش ارزش قائل نیستن با اینکه بیشتر کاراشونو شوهرم انجام میده و کمک دست باباشه

ولی همیشه دختراشو بیشتر دوس داره خیلیم پولداره و خیلی ب دامادشون کمک میکنه خیلی واسشون خرج میکنه

ولی شوهرم ۱۰ تومن ازش قرض خواست گف ندارم

خیلی دلم شکسته اگ زحمتشون رو دوش ما نبود مهم نبود برام

چون همه کاراشونو میکنیم و اینجور فرق میزارن خیلی دلم میگیره

از طرفی ام انقد منو بخاطر اونا له میکنه و سعی میکنه منو کنیز اونا نشون بده کلا افسردم کرده🙂💔

هیچ درکی از پدر مادرایی ک انقد فرق میزارن بین بچه ها ندارم چجور دلتون میاد آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عجیب معمولا خیلی به تک پسرا میرسیدن که

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

متاسفانه اکثر خانواده ها همینن.

خونواده همسرم اصلا حسابش نمی کنن.

مقصر همسرمه.واسشون کار انجام میده.بهشون احترام میزاره. هر رفتاری باهاش کنن نمیفهمه.

باید کمتر رفت و امد کنین.

خودتو کنیز هیچکس نکن، حتی خونه خودت خانمی کن.

ببخشیدا بذار شوهرت خودش تنهایی غلامی کنه واسشون.

درمورد خانواده ش هم چیزی پیشش نگو چون تاثیر نداره و فقط خودت رو بد میبینه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

برعکس پدرشوهرت؟ 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

یه لحظه فکر کردم زندگی منو نوشتی منم شوهرم تک پسر دوتا دختر یکی متاهل یکی مجرد 

و فقط دخترها پرستیده میشن شوهرم خیلی وقته محل بهشون نمیده یعنی قاطیشون نمیشه از بس بی احترامی کردن بهش درد آبرشون یا وقتایی ک کمک میخان یکم خودشونو میارن جلو