2777
2789

سلام دوستان 

من یه وقتایی شبها میرم سرکار(تو تالار عروسی)همیشه هم مراسم نیست معمولا تعطیلات 

پدرم موافق نیست زیاد ولی فعلا نمیخوام بهش بگم چون تازه شروع کردم درامدم که خوب شد میگم بهش 

ولی بنظرتون بگم کجا کار میکنم؟؟؟؟؟

دنبال بهونه هم نیستم که بگم مثلا خونه خاله ام لطفا ازین گزینه ها ندین ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقت رو بگو 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

الان اگه بگیم بهش نگو خب چجوری میری

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
من جات باشم راستشو میگم بقیه حرفا که فلان جام دروغه و تموم 

الان چون درامدی ندارم نمیتونم بگم بعدش میخوام بگم که درامدم عالی که شد که دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشه اخه خودش جایگاه اجتماعی خیلی بالایی داره فکر میکنه این شغل ها خوب نیستند و شغل دولتی خوب 

بگو شبا میرم‌پیاده روی با دوستام یا دوچرخه سواری

نمیشه گلم چون ساعت ۷و ۸ باید برم و نزدیک صبح برگردم بستگی داره کی مراسم تموم شه ۱۲ ب بعد برمیگردم حتی ممکنه ۴ صبحم برگردم با این مشکلی ندارن شبها خونه نباشم ولی باید حتما بگم که کجاهستم خیالشون راحت باشه جام امنه اونقدرم اذیت نمیکنند آدم رو در کل ولی فعلا نمیخوام دقیق بگم کجام