2789
عنوان

واریس

19380 بازدید | 123 پست

بچه ها توروخدابیاین من تازه بیست و یک سالمه ازدواجم نکردم واریس گرفتم دستام درد میکنه قفسه سینم درد میکنه مویرگارو میبینم ارزوی مرگ میکنم چیکارکنم از اصفهانم چیکارکنم کجا برم خوب بشم😞😞😞😞😞😞😞😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو ساختمان قمرالدوله تو شمس آبادی طبقه سوم ی دکتر برا واریس هست اسمش یادم رفته منم واریس گرفتم می ...

دکتر محمود هادی زاده رو میگی؟ اون فقط موضعی خوب میکنه تازه اینقدم پول میگییره قیمت خونته🥲میشه فامیل دکترشو بگی؟

عزیزم منم همسن توعم منم بدنم پره ترک پوستی هست تازه از واریس هم بدتره 🥲🥲🥲درکت میکنم حس بدیه

ترک پوستی چیژمهمی نیس اون منم دارم همه دارن ولی واریس خیلی بده خیلی 😞😓😓😓😓

دکتر محمود هادی زاده رو میگی؟ اون فقط موضعی خوب میکنه تازه اینقدم پول میگییره قیمت خونته🥲میشه فامیل ...

اره فکنم همینه اسمش

مطمئنی؟روش درمانش چجوریه؟هزینه چقدره

ترک پوستی چیژمهمی نیس اون منم دارم همه دارن ولی واریس خیلی بده خیلی 😞😓😓😓😓

خب دارم میگم دیگه واریس درمان داره از بین میره 

ولیکن هیچکس به اندازه من این همه ترک پوستی روی باسنش نداره و باسنم پره ترکه 

باید بری دکتر قلب و عروق

بهت دارو میده جوراب واریس میده. نباید زیاد سرپا وایسی یا زیاد بشینی. ورزش کن. سعی کن پاهاتو با آب سرد زیاد بشوری. روزا سعی کن جوراب واریس پات باشه

اگه بعد از سه ماه اینا جوا نده بستگی به وخامت واریست داره که یا لیزر میکنن یا تزریق

اگه مویرگیه با لیزر برطرف میشه

کدوم درمان  خستم ازابنکه درمان نداره میخوام ببینم دوستان تجربه نداشتن که ببینم باید چیکارکنم😞 ...

فکنم درمان داره بابا

ی سریارو دارو تزریق میکنن ب رگ ها

بعضیا لیزر 

اونام ک خیلی شدید جراحی میکنن

باید بری دکتر قلب و عروق بهت دارو میده جوراب واریس میده. نباید زیاد سرپا وایسی یا زیاد بشینی. ورزش ...

آره منم همینو خوندم از کار ی دکتر ب استارتر معرفی کردم میگه ن موضعی درمان میکنه 

اره فکنم همینه اسمش مطمئنی؟روش درمانش چجوریه؟هزینه چقدره

روش درمانش اینه که خیلی خودشو میگیره میری اونجا فقط ازت پول میگیره هرجلسه اسکلروتراپی دوو نیمه ، فک کن پنج شیش جلسه بخای بری ده بیست میلیون میشه تازه به من کفت ربطی بهم ندارع که رگای دیگت بزنه بیرون ، لیزرش گرون تره ، بداخلاقه به من گفت هیچ روش درمان کاملب نداره 🥲🥲🥲

کدوم درمان  خستم ازابنکه درمان نداره میخوام ببینم دوستان تجربه نداشتن که ببینم باید چیکارکنم😞 ...

درمان داره چون من یه کلینیک میرفتم برای ماساژ یه خانمی برای واریس پا و سلولیت ماساژ میومد