2777
2789
عنوان

کسی سابقه زایمان زودرس داشته؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3640 بازدید | 45 پست
اخی عزیزمخدا بچه گلت و برات نگه داره و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکلاژ بودوم استراحت مطلق نه کارهای خونه آشپزی
آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
ممنون عزیزم
خانم های زایمان زودرسی اگر سر زدین اینجا .بیاین از تجربهاتون بگین ؟ چه کارهایی قبل بارداری..یا تو بارداری انجام دادین؟
منم زایمان زودرس داشتم. هفته 28. انقباض. درد و خونریزی. البته چهار سال پیش. خداروشکر پسرم صحیح و سالمه. ولی برای زایمان دوم خیلی میترسم
یه دردهایی هست که تو هیچ برگه آزمایشی نوشته نمیشه...😢
مامان رادین عزیزم خدا گل پسرت رو حفظ کنه. کیسه آبت پاره شه؟ طبیعی بودی ؟ یا سز شدی؟
ظاهرا شما زایمان زودرس نداشتی کیسه آبت پاره شده. من هم تو هفته 20 کیسه آبم خالی شد ولی بارداری بعدی با استراحت دخترم بدنیا اومد. عزیزم استراحت خیلی مهمه بخصوص برای شما هپارین وآسپرین هم جزو داروهای ضد سقطه حتما استفاده کن . توکلت به خدا باشه. بهتره قبلش یه سری به دکتر پاکروش هم بزنی و نظرشو بخوای بعد اقدام کنی
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟
ممنون گلم
سلام دوستان منم زایمان زودرس داشتم 34 هفتگی کیسه آبم پاره شد دخترم با زایمان طبیعی دنیا امد خدا رو شکر مشکلی نداشت فقط یک کم وزنش کم بود الان 3 ماه و نیمشه فقط از ماه پیش سینمو دیگه نمیگیره زایمان زودرس دلیل خاصی نداره من هیچ مشکلی نداشتم فقط از اول بارداریم استرس زیاد داشتم دکترم گفت ممکن از اون باشه
دخترم، قشنگ ترین صدای زندگی تپش قلب توست ، باشکوه ترین روزهای دنیا نگاه خنده های توست
متاسفانه 2 بارداری اینجوری شدم کیسه آب یهویی پاره میشه

سلام خانمی

منم تو هفته 24 پارگی کیسه آب داشتم و زایمان زودرس

شما الآن بچه داری ؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
متاسفانه 2 بارداری اینجوری شدم کیسه آب یهویی پاره میشه

عزیزم منم مشکل تورو دارم چیکار کردی شما بچه دار شدی به سلامتی تورو خدا اگه میبینی میتونی کمکم کنی جوابمو بده خیلی نا امیدم 

من که با سرکلاژ به جایی نرسیدم...

گلم خیلی برات خوشحالم که بچه داره دنیا میاد خیلی. منم عذاب تورو کشیدم دوبار تو ۱۶ هفته کیسه آبم پاره شد حتی سر دومی سرکلاژم شدم تورو جون عزیزت بگو چیکارا کردی که این یکی موند