2777
2789
عنوان

خانمای قمی هستن اینجا؟🧕🕌

305 بازدید | 30 پست

جاهای باحالی که رفتین معرفی کنید میدونم جایی نداره...😕

درکل درمورد خودشو مردمش حرف بزنین منکه دلم گرفته توی این شهر مزخرف 🤕

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

اهل قم هستین؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خیلی گرمه هواتون انصافا   

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من واقعا شرمندم بابت هوا🫤

دشمنت شرمنده عزیزه دلم 

نه واقعا گرمه

یچیزی بگم عید پارسال اومدیم حرم از یکی از خادما یه رفتاری دیدم واقعا ناراحت شدم خیلی اخلاقش بد بود

دشمنت شرمنده عزیزه دلم  نه واقعا گرمه یچیزی بگم عید پارسال اومدیم حرم از یکی از خادما ...

اینجا کلا همینه بدبختی اینکه از همه شهرا ریختن توش اخلاقاشونم افتضاح من یه دوست ندارم اینجا بعد ۲۱ سال عمری که از خدا گرفتم

اینجا کلا همینه بدبختی اینکه از همه شهرا ریختن توش اخلاقاشونم افتضاح من یه دوست ندارم اینجا بعد ۲۱ س ...

اره گلم خیلیم شلوغ بود

میدونی اخه حرف بدی هم نزدیم ها از خادم پرسیدیم حرم کدوم طرفه دقیق برگشته میگه با این سن سال خجالت نمیکیشین نمیشناسین حرم کجاست اخه بابا یکی نیس بگه ب توچه 

اره گلم خیلیم شلوغ بود میدونی اخه حرف بدی هم نزدیم ها از خادم پرسیدیم حرم کدوم طرفه دقیق برگشته میگ ...

باید میگفتی کاش حضرت معصومه یه دستی به عقلت بکشه یکم ادب داشته باشی با مهمونش من واقعا شرمندم از این رفتار زشت هروقت اومدین به خودم پیام بده کامل راهنماییت میکنم

باید میگفتی کاش حضرت معصومه یه دستی به عقلت بکشه یکم ادب داشته باشی با مهمونش من واقعا شرمندم از این ...

قربونت برم عزیزه دلم نه شما چرا دشمنتون شرمنده گلم خیلی ممنون 

شمام تشریف بیارین شهر ما عزیزم تبریزم من 

قربونت برم عزیزه دلم نه شما چرا دشمنتون شرمنده گلم خیلی ممنون  شمام تشریف بیارین شهر ما عزیزم ...

وای که من چقدر عاشق تبریزم کلا یبار اومدم ولی عالی بود مخصوصا آب هوا بیخود نیس میگی اینجا گرمه😂

وای که من چقدر عاشق تبریزم کلا یبار اومدم ولی عالی بود مخصوصا آب هوا بیخود نیس میگی اینجا گرمه😂

فداتشم عزیزم مرسی 

اره بخدا گلم واسه ما خیلی گرم بود   

تشریف بیارین قدمتون روی چشم  

قربونت گلم انشالله