2777
2789
عنوان

میدونید الان دلم چی میخواد؟

245 بازدید | 15 پست

از خواب بعد از ظهر بیدار شدم 

خونم تمیز و مرتبه

دوش میگیرم تو حموم بزرگ و تمیزم

هیکلم عالیه لاغر هر چی دلم بخواد میپوشم

بعد یه تیپ قشنگ میزنم رنگ رووووشن 

با شوهرم آماده میشیم بریم رشت 

ماشینمونم شاسی بلنده 

شب رو میدون شهرداری رشت میمونیم 

هعییییی

حالا واقعیم بگم؟

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

کو واقعیتو بگو ببینم چی میشه😂

شنیدم تو اون دنیا همه اعضای بدن حرف میزنن امیدوارم دلم لال بمونه طاقت اشکای خدارو ندارم*آدم وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نمیتونه ندونه؛ آدم میتونه نخواد، میتونه نره، میتونه ، میتونه سکوت کنه، میتونه بخوابه، میتونه خودشو حبس کنه؛ اما نمیتونه وقتی چیزی رو فهمیده دیگه نفهمه، مثل حس دوست نداشته شدن . کاربری دوازدهمه منه فقط به این دلیل که زبان سرخ سر سبز دهد بر باد 😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود واقعیم رو بخوام بگم

خونم اینقد کوچیکه که دو قدم برداریم شلخته میشه

من چاقم فقط مشکی میپوشم ک لاغرتر نشونم بده

همه لباسام مشکی 

بازم دارم توش میترکم 

مسافرت پیش کش ولی تهش دو ساعت میریم بیزون دور میزنیم اونم موقع ظهر ک شوهرم سرکار نیس چون غروب و شب نیست کلا 🙁

ماشینمونم  قدیمیییی ک همیشه خرابه 

هعییی

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

اینم واقعیم 

تازه دارم غصه میخورم ک مهر مدرسه ها باز میشه دخترم میره مدرسه

قراره چی بشه با این اختلال شنیداری و یادگیری و هزار کوفت دیگه 

😭

همش استرس ااسترس استرس

استرس نابودم کرد 

همشم به تلاش نیست والا 

دیدم یکی به زور نمره میاورد شهریور نیوفته 

الان با آزاده بودن باباش زاجتتتت پزشکی آورده 

بچه هجده سالش شده باباش زیر پاش ماشین چند میلیاردی انداخته 

یا طرف خونشون یه اتاق خواب بیشتر نداره 

شوهر کرده چه شوهری 

تا دیروز حراجی ها مغازه ها داغون خرید میکرد الان سفارش لباساش از انگلیس 

اینا همه رو تو فامیل میبینم 

هعیییی چقد زندگیا فرق داره 

هیچ کی نیس چرا 

سلام نفس .... کجا بودی ؟ برو‌ببین چند تا تاپیک برات زدم حتی به نی نی یار هم‌ پیام دادم

سلام عزیزم خوبی

بالاخره یکی یادم کرد

اره میبینی الکی الکی تعلیقم کردن؟؟😭

کاربری سال نودم رو 

کلی پیغام و شماره داشتم توش

ب خدا یه تاپیک زده بودم راجب وسواس فکری 

میگفتم چرا  اینطوری ام و راجب مرگ همه چی فکر میکنم

ب خدا دو سه تا پست نشد ک پاک شد

اعصابم خراب شد دوباره تاپیک زدم گفتم چرا میترکونید مشکل تاپیک من چی بود

دیدم اینم ترکوندن و منو تعلیق کردن

حتی پیام هم دادم جواب درست ندادن بهم 

سلام عزیزم خوبی بالاخره یکی یادم کرد اره میبینی الکی الکی تعلیقم کردن؟؟😭 کاربری سال نودم رو  ...

منم بی جهت تعلیق کردن،،،سر یه اسکرین شات که از یه تاپسک دیگه گذاشتم ،،،، فکر کن چقدر مسخره!