2777
2789
عنوان

نگرانی برای سلامت جنین

636 بازدید | 16 پست

سلام دوستای خوبم 

من ماه دوم بارداریم تموم شده و ابتدای ماه سومم 

دیوااااانه شدم از فکر و خیال سلامت بچه 

هزارجور فکر میاد توی سرم 

هزار جور بیماری 

حالم واقعاً بده و نگرانی داره از پا درم میاره 

تجربه این‌چنینی داشتید در دوران بارداری؟ 

😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرفتم سرویس کامل نمیشستم میگفتم بچه تا میشه

کلییی افکار سمی

اما تو نداشته باش لذت ببر جاش امنه خدا مواظبشونه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

آره همش هم الکی بود خودمو عذاب دادم 

چندروز پیش هم یکم کم تکون میخورد نزدیک سه ملیون خرج سونو و آزمایش ونوارقلب و فلان کردم قربونش بشم بعدازاون ضربه هاش محکم تر و بیشتر شده خداروشکر هیچی نبود الکی استرس دادم به خودمودخترم 

من میرفتم سرویس کامل نمیشستم میگفتم بچه تا میشه کلییی افکار سمی اما تو نداشته باش لذت ببر جا ...

من دووم نمیارم تا آخر بارداری با این اوضاع 

همش فکر میکنم مغزش کامل تشکیل میشه ؟

ستون فقراتش 

معلول نشه

مرررردم از فکر و خیال 

من دووم نمیارم تا آخر بارداری با این اوضاع  همش فکر میکنم مغزش کامل تشکیل میشه ؟ ستون فقراتش& ...

اگه آزمایشات مشکلی نداره وتوخانواده همچین چیزی ندارین هیچی نمیشه نگران نباش فقط به تغذیه ات برس چیزایی که تو بارداری ممنوعه نخور

من دووم نمیارم تا آخر بارداری با این اوضاع  همش فکر میکنم مغزش کامل تشکیل میشه ؟ ستون فقراتش& ...

سونو انومالی همهههه اینا مشخص میشه نگران چی هستی سونو برا اینه ک ببینن بچه مشکلی داره یا ن علم پیشرفت کرده نگران نباش عزیزم بعدا بغلش کردی میفهمی چقدر سالم و نازه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سونو انومالی همهههه اینا مشخص میشه نگران چی هستی سونو برا اینه ک ببینن بچه مشکلی داره یا ن علم پیشرف ...

همین الان اشکم داره در میاد از نگرانی و استرس 

آخه یه سری بیماریهای نادر توی غربالگری‌ها معلوم نمیشه 

ته همه مرض و بیماری‌ها رو هم درآوردم عین دیوانه‌ها😭😭