2777
2789
عنوان

حالم از خانواده شوهرم بهممیخوره

282 بازدید | 11 پست

همش میخوان منو اذیت کنن.من دوماهونیمه که بینیمو عمل کردم خواهرشوهرمو دختر خالم جدیدا عمل کردن دختر خالم همسایه مادرشوهرمه  مادرشوهرخواهرشوهرام هی جلو جاریام میگن دختر خالت چقد دماغش خوشگل شده عالی شده خواهرشوهرمم هی از خودش تعریف میکنه اعصابم خورد میشه به نظرتون چه طوری رفتار کنم نقطه ضعف ندم دستشون.منم بلد نیستم از خودم تعریف کنم خودمم خیلی از بینیم راضیم ولی بازم ناراحت میشم شوهرم میگه نظر بقیه برات مهم نباشه ولی وقتی جلو جاریام میگن ناراحت میشم

حساس شدی به نظرم یه لبخند بزن بگو اره خیلی خوب شده... ببینن برات مهم نیست دیگه نمیگن...

تاحالا همیشه حس میکردم من از دختر خالم خوشگل ترم ولی جدیدا روش حساس شدم هرچی هم سعی میکنم بازم عکس‌العمل نشون میدم جاریامم خوشحالن نقطه ضعف پیدا کردن ازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا همیشه حس میکردم من از دختر خالم خوشگل ترم ولی جدیدا روش حساس شدم هرچی هم سعی میکنم بازم عکس‌ا ...

اعتماد به نفست اومده پایین... اگه میتونی با یه مشاور صحبت کن راهنماییت کنه کمبود اعتماد به نفس خیلی ازار دهنده تست

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
تاحالا همیشه حس میکردم من از دختر خالم خوشگل ترم ولی جدیدا روش حساس شدم هرچی هم سعی میکنم بازم عکس‌ا ...

عزیزم ب قرآن بخدا 

خانواده شوهرت میدونن که تو دماغت قشنگ تر شده 

فقط از حسادتشون اینطور میگن 

چند بار بگو بخند تو هم آرایش شیک لباس شیک کن برو 

بعد از سرشون میافته اگه تو هم از خودت تعریف کنی میشی مثل اونا حسود 

بذار بسوزن 

بگم اره خیلی خوب شده؟ بعداگه بگن از تو بهتر شده چی بگم؟

فقط بگو آره و لبخند بزن نهایتا هم میتونی سرتو تکون بدی و لبخند بزنی و چیزی نگی

اما اگه بگن از تو بهتر شده نهایت بیشعوریشونو نشون میدن

اونموقع میتونی بگی شما سلیقه ی تاپی ندارید و قرار نیست من به سلیقه ی شما باشم همین که به سلیقه ی خودم و همسرم هست کافیه😌

💔