همش میخوان منو اذیت کنن.من دوماهونیمه که بینیمو عمل کردم خواهرشوهرمو دختر خالم جدیدا عمل کردن دختر خالم همسایه مادرشوهرمه مادرشوهرخواهرشوهرام هی جلو جاریام میگن دختر خالت چقد دماغش خوشگل شده عالی شده خواهرشوهرمم هی از خودش تعریف میکنه اعصابم خورد میشه به نظرتون چه طوری رفتار کنم نقطه ضعف ندم دستشون.منم بلد نیستم از خودم تعریف کنم خودمم خیلی از بینیم راضیم ولی بازم ناراحت میشم شوهرم میگه نظر بقیه برات مهم نباشه ولی وقتی جلو جاریام میگن ناراحت میشم
حساس شدی به نظرم یه لبخند بزن بگو اره خیلی خوب شده... ببینن برات مهم نیست دیگه نمیگن...
تاحالا همیشه حس میکردم من از دختر خالم خوشگل ترم ولی جدیدا روش حساس شدم هرچی هم سعی میکنم بازم عکسالعمل نشون میدم جاریامم خوشحالن نقطه ضعف پیدا کردن ازم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.