2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565242 بازدید | 156476 پست
خیلی🥺🥺😍به کیان میگه چیان تیان🤣🤣🤣🤣 خیلی املا گفتن به کیان رو کاوه تاثیر گذاشته حرف زدنش بیشتر ...

اخی😍😍😍بچه ی بزذگتر خیلی تاثیر داره روشون. زودتر حرف زدن یاد میگیرن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزممم من غش من ضعف😭😭😭

هانا اینا رو تو دفترشون مینویسم الان که دفتر کیان رو میخونم انگار برام تازه اس😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هانا اینا رو تو دفترشون مینویسم الان که دفتر کیان رو میخونم انگار برام تازه اس😍😍😍

وای چه کار خوبیی می‌کنی پاییز😍😍😍خیلی لذت بخشه،چون بچه ها خیلی زود بزرگ میشن،خدا قوت بهت مامان مهربون☺️

اخی😍😍😍بچه ی بزذگتر خیلی تاثیر داره روشون. زودتر حرف زدن یاد میگیرن.

آره کیان اگه یه داداش بزرگتر داشت فک کنم از همون نوزادی حرف میزد🤣🤣🤣🤣🤣🤣کاوه کم حرف تره و بانمک تر حرف میزنه کیان زود ودرست به حرف اومد من و همسرم عاشق غلط پلوط حرف زدن بچه هاییم کاوه داره حال میده بهمون😍🤣

وای چه کار خوبیی می‌کنی پاییز😍😍😍خیلی لذت بخشه،چون بچه ها خیلی زود بزرگ میشن،خدا قوت بهت مامان مهر ...

اهووووم توهم تونستی بنویس😍😍😍😍

قربونت همچنین

اهووووم توهم تونستی بنویس😍😍😍😍قربونت همچنین

این ها از یه مامان مهربون مثه خودت بر میاد پاییز جان من خیلی تنبلم 😄فقط سریع گوشی بر میدارم دوباره تکرار کنه فیلم میگیرم😁چند روز پیش یهو صلوات گفت من آنقدر ذوق کردم که نگو چون همش غلط غلوط می‌گفت یهو دیدیم قشنگ بدون غلط گفت😍😍

این ها از یه مامان مهربون مثه خودت بر میاد پاییز جان من خیلی تنبلم 😄فقط سریع گوشی بر میدارم دوباره ...

نه بابا نگووووو فیلم که عالیه ولی این سرتق خان نمیذاره فیلم بگیرم اصلا ازش فیلم درست وحسابی ندارم گوشیو میگیره میگه واسه خودمه و به همه زنگ میزنه مثلا بگه به بابا زنگ بزن من به مامانم زنگ میزنم قطع میکنه میدونه این باباش نیست عکس و اینام ندارن مخاطبام من نمیدونم چجوری میفهمه میره تو لیست مخاطبا دنبال شماره ی عمه اش و دختر عمه اش میگرده امروز میخواستم به همسرم زنگ بزنم گوشی سمت کاوه بود یهو هول شدم دکمه تماس کدومه ،فهمید بهم میگه اینو بزن🤣🤣🤣🤣🤣

ای جاننننننننن😍😍😍😍😍😍😍😍😍

آره کیان اگه یه داداش بزرگتر داشت فک کنم از همون نوزادی حرف میزد🤣🤣🤣🤣🤣🤣کاوه کم حرف تره و بانمک ...

مامان من انقدر با بچه ها حرف میزنه، زود به حرف میاره. رادمان 2 ماهش بود عموی شوهرم اومده بود خونمون. حرف میزد، بچه بغلم بود. رادمان فکر میکرد با اونه. هی صدا در میاورد، صداشو ضعیف و قوی میکرد،دستو پا میزد. عموش میگفت یا ابوالفضل وچه گب زنه🤣🤣🤣

😂😂😂😂میگم دیگه خوبه دختر نشدن😂من که گریه هم بکنه بازم میچلونمش😆😂

خواهر گوشم ترکیده از صدا گریه اش🤣🤣🤣🤣🤣الان کل دومینو رو ریخته  تازه جمع کرده بودم 🥴

خداروشکر گوشی هست یکم سرگرم میشیم ما مادرا🤕🤣

مامان من انقدر با بچه ها حرف میزنه، زود به حرف میاره. رادمان 2 ماهش بود عموی شوهرم اومده بود خونمون. ...

دقیقا اینجور بچه ها پرحرفن کیان هم همین بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عموش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الان دومینوها رو ریخته میگه مامان کوئک(کمک) همه ی اسباب بازیا رو ریختم 🤺🤺🤺🤺

دقیقا اینجور بچه ها پرحرفن کیان هم همین بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عموش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣الان دومینوها رو ریخته ...

رادمانم همینه،مرتیکه میریزه،میگم جمع کن. میگه من نمیتونم، کوچولوام😐😐😐