2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2563069 بازدید | 156277 پست
تبسم بهتر شدی؟ دکتر رفتی یانه؟

وای نه به زور بیدارش کردم بچه هام خونه خواب بودن رفتم درمانگاه سرم زدن دقیقا رسیدیم خونه اذان دادن،،،،بهتر شدم ولی همچنان درد دارم با مردی هم دعوا کردم زد بیرون 😏فکر کنم ویروس گرفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شطرنج خیلیییی خوبه هامنم تو‌ دوران مدرسه مقام آوردم ورزشم بخاطر شرکت تو‌‌ مسابقات ۲۰ بودهر چند آمادگ ...

چه جالب منم شطرنج و از عموم یاد گرفتم،،،،میدونی رفت و امد واسم سخته ،،،تابستون مدرسه رو ندارن راحت تره

دارو هم گرفتی؟

دوتا قرص داد یکی اندامین اصلا به درد نمیخوره فقط امپول و سرم خوب بود ،،،،تازه اونم سوتی دادم🤪

مرده گفت برو اتاق تزریقات بیان واست بزنن ،،،،رفتم درش بسته بود باز کردم دیدم خیلی تاریکه برق و روشن کردم یهو یه پسره از رو تخت از خواب پرید😱

گفت خانم چه پیگیری برقم روشن کردی برو اتاق اخر سرم تراپی😛

خیلی خوبهالان تو شرکت ما، خانوما اکثرا باشگاه برو و …ولی آقایون نه

خیلی خوبه 

اتفاقا آدمایی که باشگاه رفتن و ورزش کردن 

جزو روتین زندگیشونه هم برام قابل ستایشن 

ولی چه کنم خودمو از این موهبت دور نگه میدارم

و یجور برا خودم غول درست کردم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
یدونه کلاس زبان و ورزش هم براش بنویس 😅😅اگه دوست داره و می‌رسونه خوبه اما فقط ممکنه زده بشه دختر خو ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣ماهم از همین میترسیم ولی خیلی ناراحته من گفتم نه بیارم چیزی نمیگه ولی زد زیر گریه🥲🥺🤣🤣🤣🤣🤣  

اینم اینطوریه ته همه چیو باید دراره تازه زبون رو هیچ رقمه پا ندادم میدونی چجوری مخمو زد میومد حروف رو مینوشت میگفت این اسمش چیه؟ رفت دفتر دوخط خریده بهش یاد بدم

حتی بچه بود میگفت ریاضی بهم یاد بده رمز گوشیتو باز کنم🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوتا قرص داد یکی اندامین اصلا به درد نمیخوره فقط امپول و سرم خوب بود ،،،،تازه اونم سوتی دادم🤪مرده گ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه خودش اوکیه بره خوبه کهقرآن که انرژی نمیبره، منظور خسته کننده نیستچرتکه م که میگی یه بار و واسه ذ ...

قرآن حفظ میره، باید هر روز بخونه....چرتکه هم هر روز تمرین کنه و ذهنی و شنیداری و تند نویسی(کلاس رفتنش هفته ای یه جلسه اس)

ذهن پویا باید بره ببینم چیه ولی جزوه داره‌.‌...

ورزش رو تابستون قولش رو گرفته.

الان باباش داره میاد خونه قراره باهم صحبت کنن من خودمو کشیدم کنار چون من نمیتونم ببرمش کلاس شوهرم باید میگ میگ باشه😁 گفتم خودت با ،بابا صحبت کن باید بلد باشی قشنگ با بابا حرف بزنی😜😜(مخ زنی)😁

ولی خداییش رباتیک باحال هست پسرا معمولا دوست دارن.

نه واسه هیکل ساختن نمیرم دلایل دیگه ای داره،،،،،خیلی وقته۱۲ میخوابم الان با درد خیلی شدید و لرز پاشد ...

حالت تهوع و درد معده ممکنه به خاطر میکروب معده باشه 

آزمایش بده خیالت راحت میشه 

اگه مثبت بود با چند تا قرص راحت میشی 

اکرم نبود که چه بهتر 😍😍

وقتی خودش راضیه،،،ولی خیلی سرش شلوغ کردی،،،،دخترای من یه نقاشی و زبان میرن،،،یکیشون باشگاه هم میره ، ...

خودش همه رو میگه برم همین قرآن رو انقد پیچوندمش تا خفتم کرد🤺

شطرنج رو از ۵سالگی از باباش یاد گرفت همش هم میخواد منو گیربندازه یاد بده بهم🥴

الان داره با باباش حرف میزنه خیلی جلو‌خودمو میگیرم نخندم🤭

بهش میگه جوابت منفیه من حرفی ندارم بزنم🤣🤣🤣🤣