آرد نخودچی۵۰۰گرم، پودرقند۲۵۰گرم،روغن قنادی۲۵۰گرم، پودر هل یک قاشق چ خوری. آرد رو سه مرتبه الک کن ،پودر قند رو هم الک کن و به همراه پودر هل و روغن با همزن دور تند هم بزن تا رنگش سفید بشه بعد آرد رو اضافه کن و با انگشتات مخلوط کن زیاد ورز نده چون نباید روغن بندازه.
خمیر رو بربز تو کیسه فریزر و بعد بذار ۱۲-۲۴ساعت تو یخچال بمونه هرچقد تو یخچال بمونه بهتره.
بعد که میخوای بپزی بیارش بیرون تو دمای محیط بمونه تا خمیرت نرم بشه (اینم زمان میبره)
دمای فر و توستر هرکسی فرق میکنه حالا که میخوای رو گاز درست کنی یه دونه بذار تو ماهی تابه و تایم و اندازه ی دما بیاد دستت همه رو نچین که خراب نشه یه وقت قالبش رو از قنادی بگیر.
بعضیا آرد برنج یا آرد سفید یه چندقاشق میریزن من نریختم اتفاقی هم نیفتاد میگن اگه نریزیم نخودچی به سقف دهن میچسبه برا من که اینطور نشد.برا تزئینشم پودر بسته و زعفروش آب شده میتونی استفاده کنی .