2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2456754 بازدید | 151323 پست
سلام عزیزمم ممنونم آره نکته خوبی رو گفتین حالا باید بیشتر فکر کنمدیگه اینجا دوس ندارم بین من و فامیل ...

موافقم باهاتون

گاهی پول روتمام وکمال  میدی،تخفیف هم نمیگیری،اما بازم توش حرف ومنتی هست

شایدخونه شون جای خوبی باشه.شماهم قیمت مناسب بخرین.اما بچه هاشون همیشه اونجا رو به دید خونه پدری شون می بینن.

دیدم که میگم.بنده خدایی خونه پدرشوهرشو خرید.بعدازسه چهارسال خونه روکوبیدآپارتمان بسازه.خواهرشوهربرادرشوهر افتادند روی سرش که ما خونه روبهتون نفروختیم که خراب کنید.اینجا یادگاری بود

واااا....اگه یادگاری بودچرافروختید.حالا اون بنده خداپول داده.خونه مال خودشه.اماانگاراختیارتغییر تو خونه ش رو نداره

خدایا بی نهایت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممنونم عزیزم بله بزرگ هست ی مدتی همسرم می خواست کلا سوله انباری بزنه اینجا دیگه پولش نرسید

خب پس میشه ازش به چیز بهتری رسید انشالله تصمیم خوبی بگیرید😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام بچه ها تجربم از شیرینی نخودچی رو نمیدونم اینجا گفتم یا نه مزه اش عین بازاری شده قلق دماش برام سخت بود خیلی ظریف هست و اینکه اون قسمت که باید صبر کنی سرد بشه و از سینی فر جدا کنی خیلی رو مخم بود و طول میکشید کیان که خیلی دوس داشت اگه یه وقت بخواد درست میکنم و تمام.

سلام بچه ها تجربم از شیرینی نخودچی رو نمیدونم اینجا گفتم یا نه مزه اش عین بازاری شده قلق دماش برام س ...

بی زحمت دستورکاملشو بگو.من بلدنیستم.ببینم میتونم همت کنم درست کنم.البته فرندارم،روی اجاق گاز میشه؟؟

خدایا بی نهایت شکرت
بی زحمت دستورکاملشو بگو.من بلدنیستم.ببینم میتونم همت کنم درست کنم.البته فرندارم،روی اجاق گاز میشه؟؟

چشم منم از سایت گرفتم الان میذارم. آره تو ماهی تابه با شعله پخش کن هم میشه. 

آرد نخودچی۵۰۰گرم، پودرقند۲۵۰گرم،روغن قنادی۲۵۰گرم، پودر هل یک قاشق چ خوری‌. آرد رو‌ سه مرتبه الک کن ،پودر قند رو هم الک کن و به همراه پودر هل و روغن با همزن دور تند هم بزن تا رنگش سفید بشه بعد آرد رو اضافه کن و با انگشتات مخلوط کن زیاد ورز نده چون نباید روغن بندازه.

خمیر رو بربز تو کیسه فریزر و بعد بذار ۱۲-۲۴ساعت تو یخچال بمونه هرچقد تو یخچال بمونه بهتره. 

بعد که میخوای بپزی بیارش بیرون تو دمای محیط بمونه تا خمیرت نرم بشه (اینم زمان میبره)

دمای فر و توستر هرکسی فرق میکنه حالا که میخوای رو گاز درست کنی یه دونه بذار تو ماهی تابه و تایم و اندازه ی دما بیاد دستت همه رو نچین که خراب نشه یه وقت قالبش رو از قنادی بگیر.

بعضیا آرد برنج یا آرد سفید یه چندقاشق میریزن من نریختم اتفاقی هم نیفتاد میگن اگه نریزیم نخودچی به سقف دهن میچسبه برا من که اینطور نشد.برا تزئینشم پودر بسته و زعفروش آب شده میتونی استفاده کنی .