2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2453466 بازدید | 151192 پست
نقد ٕ نقد افرین به پسر شیرینمون براش ماشین کنترلی و از اینا که میگن دیوانه ..بهر

بهشون گفتم بذارین تولدش بخرین براش.. تقسیم وظایف ما اینجوریه که من اصلا اسباب بازی نخرم😂😂😂مگه چیزی خوشم بیاد اونا نباشن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابااا چه خجالتی به غریبه نمیگن که خونواده ی خود آدمم که میدونن میشناسن بچه هارو دیگهبزار لیستشو ...

رویا جان سلام ❤️

تاپیک رو منتقل کردین به ایتا عزیزم؟ جریان این لینک چیه که میگن 

رویا جان سلام ❤️تاپیک رو منتقل کردین به ایتا عزیزم؟ جریان این لینک چیه که میگن

سلام، رویا جون نیستن من جواب میدم، شرمنده البته. معصومه جون تو ایتا گروه دارن.. لینک اونو میخوان. 

ن عزیزم ریحانه دوست دخترمه از دخترم خواسته براش دعا کنه دخترم می گفت براش دعا کردم برنده شده دوم شده ...

رعدی توی دام نیفتی🤣

پشت این دعا کردن کلی پول خرج کردن خوابیده 

حق الزحمه ی دعا کننده 🤣🤣

وای خدا چقدر خندم گرفت یاد یه خاطره افتادم 

نمیشه بگم خیلی تابلوعه 

خدا بهت ببخشه هم دخترا هم بابای ورزشکارشون رو

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

الهی خیلی راحت تر از تصور خودتون عمل انجام میشه سرحال میای پیشمون اینجوری خودتم در جریان کل کارای عم ...

امید چه خوب جمع کردی 

من پشت در اتاق عمل کم مونده بود غش کنم 

با اینکه باز نسبت به بقیه محکم‌تر هستم 

البته پیش پسرم که قوی بودم وقتی خواهرم زنگ زد بورسه چیشد دیگه فقط دو نفری پشت خط گریه میکردیم 

😅😅بعدش که چند روزی گذشت زنگ زدم میگه گریه نکنی ها ،،گریه هامون رو تکی انجام بدیم 

خجالت چرا😘قدیم نیس که ما یادشون بدیمماشاالله بچه های الانوهمه میشناسن😎دخترم سه روز پیش به بابام گف ...

ای حااانم زبل خانومو 

افرین خوشم اومد ازت رها جون 😍😄