2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2454086 بازدید | 151218 پست
مامانم به رها میگه بیاموهاتوکوتاه کنم چنان جییییغ میزنه که نههههههه🤣میگه میخاااام بلند بشه تا زانوه ...

آخی دخترا عاشق موی بلند هستن 

دختر منم کوچیک بود اصلا اجازه نمی‌داد موهاشو کوتاه کنم 

ولی الان که بزرگتر شده هر چند ماه میگه بریم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مهسان جان درست میگی منم دیدم یه آقای مسن هفته بازارها توی گاری آش میفروشن و خیلی مشتری داره،من ر ...

حنا جان بسته بندی برای کارخونه ها،تودیواربگرد،هم راحته هم تو خونه ای میتونی راحت انجام بدی

واگه این سمبوسه و..روبرا مدارس میخوای میتونی کنارشم

یا مثلاً آجیل اینا بخری تو بسته های کوچیک  بسته بندی کنی،

حالا یا مخلوط،یا تکی

یا شکلات تبلتی خیلی اسونه،با دوسه قلم مواد کلی درست کنی،هم بزرگش،هم کوچیک به اندازه دوانگشت،

هم بامغزها هم با میوه ها میتونی درست کنی

همه شکلات دوست دارن،

حنا جان بسته بندی برای کارخونه ها،تودیواربگرد،هم راحته هم تو خونه ای میتونی راحت انجام بدیواگه این س ...

ممنونم رها جونی تو دیوار که چیزی نتونستم فعلا پیدا کنم شکلات تبلتی هم رفتم سرچ کردم ببینم چطوریه ممنون😊

[QUOTE=399109675]من خیلی وقته ندیدم همون پخش اولش و فقط دیدم یادش بخیر دبیرستانی بودم برای همین الان برام تا

من مختار و یوسف رو فکر کنم هزار دفعه دیدم 😅😅فقط نظرم هر سال متفاوت تر میشه مخصوصا با سریال مختار 

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

خداروشکرررر😍😍😍چقدر خوشحال شدم چون واقعا آدم به امیدی میبره سمت کار که بگیره وقتی نمیشه خیلی غصه م ...

اره واقعا این بنده خدا خیلی سختی کشیده چه خونه پدرش چه خونه همسرش ...

خدا برا همه بسازه نظر ویژه بندازه 

خانمی که همسرش سرایدار مدرسه میپخت پاییز پسرم میگه بچه ها خیلی خرید میکنن هر زنگ خوراکی میخرن ماشاال ...

اره پسرا داش مشتی هستند 

پسرم میگه دوستان فلاکس میارن چای و نسکافه ..میخوریم زنگ تفریح ببین دیگه چقدر بچه ها اهمیت میدم به خودشون