2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2447799 بازدید | 150893 پست
هر بچه آیی یجوره ممکنه کلا از سه سالگی شب ادراری نداشته باشه یکی تا هفت سالگی ...من پسرم از هجده ماه ...

من چطوربفهمم آمادگی پیدا کرده؟هروقت بلندش میکنم،دستشویی داره،باید یکی دوشب بلندش نکنم ببینم بازم خودشو خیس میکنه یا نه؟

خدایا بی نهایت شکرت
نه طلایی نمیخوام،یه رنگ ملایم دوست دارم.

من زیاداهل لباس نیستم،برای همین نظرات بقیه قطعا کارساز تره

چون گفتی طلایی دوست نداری ورنگ ملایم میخوای نباتی یا یاسی یا نسکافه ای چطوره....

مهسا الان تو هم مثل پاییز اهل آمل هستی یا من اشتباه متوجه شدم فکرمیکنم هردوآملی هستین

خدایا بی نهایت شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاداهل لباس نیستم،برای همین نظرات بقیه قطعا کارساز ترهچون گفتی طلایی دوست نداری ورنگ ملایم میخوا ...

نه،من غربم، خیلی غرب😂😂نسکافه ای جشن عقدشون پوشیدم. نباتی هم شبهه داره😂😂شبیه لباس عروسه. حالا یاسی رو باید ببینم بهم میاد یا نه. 

نه،من غربم، خیلی غرب😂😂نسکافه ای جشن عقدشون پوشیدم. نباتی هم شبهه داره😂😂شبیه لباس عروسه. حالا یاس ...

به سلامتی

توماشالا خوش هیکلی،هرچی بپوشی بهت میاد.باید بگردی ببینی چه طرح ورنگی به دلت میخوره

خدایا بی نهایت شکرت
دلم گرفته میخواستم یکاری شروع کنم نشد میخواستم هم سر گرم بشم هم به یکی از ارزوهام برسماین روزا بخاطر ...

عزیزم حتما خیری اتی توش بوده،میتونی بگی چه شغلی من خیلی تو فکرم از دیشب همش دارم فکر میکنم به یه منبع درآمد دیگه

سلام هانایی خوبی چخبرا دخترت خوبه

خوبیم خداروشکر مهسان جان 

میگم ایده کار خونگی کم هزینه چی پیشنهاد میدید،پیامم به تاپیک مدیریت میخونه😁میگم پیراشکی درست کنم بدم مغازه بفروشه،خیابون روبه رو ما مدرسه دبستان داره سوپرمارکت هم کنارش میگم برم بگم بهش یا کیک درست کنم ببرم بفروشه

ببخشیدیک سوالی دارم.اگرکسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.پسرم چهارسال ونیمش هست.بنابه دلایلی دکترگف ...

سلام دتر این روند بنظرم برا هر بچه متفاوته بعضیا اصلا طی شب هم نمیبرن سرویس ...و طبق تجربه ی من۵سالگی دیگه خودش طی شب بیدار میشه ومیرن سرویس...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نون تست هست که داخل مواد زدم و سرخ کردمموادی که اماده کردم شامل یه عدد تخم مرغ نصف فنجون شیر دو قاشق ...

سپاس 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

من چطوربفهمم آمادگی پیدا کرده؟هروقت بلندش میکنم،دستشویی داره،باید یکی دوشب بلندش نکنم ببینم بازم خود ...

منیر بیدارش نکن زیرشم چیزی پهن کن برا اطمینان

قبل اینکه توضیح بدم بگم من هر بار پست شما رو میبینم لبخند میزنم🙂دلیلش هم اینه که خیلی قشنگ سوال میپ ...

دیدنی نیستم  😀 😀 😀 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام پاییز جون تولد گل پسرت مبارکهههه😍

سلام هانا جانم فدات شم ممنونم از تبریکت.🫂❤️

اون ایده ی پیراشکی هم‌خوبه اگه بتونی با بوفه ی مدرسه هم هماهنگ شی خوبه