2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2261234 بازدید | 136314 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی کلیه رو پاکسازی میکنه، قبول کن خیرشو ببینی😉😉منظور مهسا هم همینه.

آره بابا حرف برا سردرد قاضی جان بود که گفتم دلستر بخوره مواد بیهوشی از بدن می‌ره 

برا ترک اعتیادم شنیدم 

دیگه نارین فکر کنم پاکسازی کلی میخواد با به قلپ دلستر پوست و کبد و کلیه و رگ و ..همه نو ساز بشن 😄

حال هر سرزمین رو باید از حال دل زنهایش شناخت      

دوستان اینکه میگن گوشی توی بارداری ضرر داره واسه جنین درسته آخه چون استراحتم خیلی حوصلم سر میره با پ ...

دور برا رو کلی کاکتوس و ساکولنت بچین 

خب موج هست دیگه 

میبینی موقع عکس رادیوگرافی یا کارهای مشابه بیمارستان میگن حامله نباشی مخصوصا ماه‌های اول 

ببین میتونی کمتر کنی بهتر میشه 

حال هر سرزمین رو باید از حال دل زنهایش شناخت      

آره بابا حرف برا سردرد قاضی جان بود که گفتم دلستر بخوره مواد بیهوشی از بدن می‌ره برا ترک اعتیادم شنی ...

اره،خاصیت درمانی نداره که،میری سرویس دارو اینا از بدن خارج میشه. 

دور برا رو کلی کاکتوس و ساکولنت بچین خب موج هست دیگه میبینی موقع عکس رادیوگرافی یا کارهای مشابه بیما ...

مرسی از جوابت آره میتونم بزارم کنار کلا تا به دنیا میاد 🤭کاکتوس که دوتا دارم بخاطر شیطنت های پسرم کلا پنهان شدن ولی ساکولنت رو نمی دونستم حتما میخرم خار ندارن خوبه 

آره بابا حرف برا سردرد قاضی جان بود که گفتم دلستر بخوره مواد بیهوشی از بدن می‌ره برا ترک اعتیادم شنی ...

😂😂😂

درسته بابا کلیه پاکساری میشه ولی آب جو اصل 

این دلسترهای معمول اثر کمی دارن 

قبول بابا قبول 😃

جیرانم خودش انجام نمیدهکی به کیه؟😂کلا گوشت و مرغ و چرخ کردن و … با شوهرمههیچ علاقه ای به اینکارا ند ...

خب توهم داری پابه پای اون بیرون کار می‌کنی و خسته میشی

بایدم اینطور باشه👍

کی گفته کار خونه فقط وظیفه خانمه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

شوهر من کوکب خانمه 🤣ترشی و خیارشور درست میکنهسبزی پاک میکنه سالاد درست میکنه با نایسر دایسر شکل مید ...

باید بیشتر تلاش کنن 😁

شوهرت سبزیم پاک میکنه؟

حسودیم شد که🤪

وای شوهر منم نایسر دایسر گرفت، هی از مزایاش گفت ولی من گوش ندادم🤣🤣

شوهر من کیک درست میکنه پف میکنه تا هواااا

شوهر تو‌ چی؟😏

😂😂😂

شوهر من کوکب خانمه 🤣ترشی و خیارشور درست میکنهسبزی پاک میکنه سالاد درست میکنه با نایسر دایسر شکل مید ...

راستی ترشی درست میکنه مااااه

خیارشور بلد نیست باید یاد بگیره🤣🤣

خدایی شوهر من خوش ذوق و باسلیقه س

تزیین و اینام بلده😂

خب توهم داری پابه پای اون بیرون کار می‌کنی و خسته میشیبایدم اینطور باشه👍کی گفته کار خونه فقط وظیفه ...

قربونت برم

نه بابا من خودم همچین عقیده ای ندارم

ولی اگه خونه م بودم دست به مرغ و … نمیزدم