2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2576720 بازدید | 157088 پست

کاش حال دل همه خوب بود

کاش هیچ وقت اتفاق بد وجود نداشت

میدونم حرفام خیلی فانتزیه ولی وقتی یکی غم داره ادم نمیتونه حتی به یه لبخند فکر کنه

کاش حال دل هممون خوب بود

من قدیما که بچه بودم اینقدر اتفاق بد وجود نداشت نه برای خودمون نه برای اطرافیان

نمیدونم چرا اینجوری شده چند ساله

حال دل هیچکدوم خوب نیس

نه صرفا برای پول و مال

بلکه به لحاظ مریضی و ...

اطرافیان رو نگاه میکنم هیچکی اروم نیس بدون مشکل نیس

خدایا خودت به هممون کمک کن 😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم این چند روزه تصویر صورتت یه لحظه از جلو چشمم دور نشدههی پاشدم نشستم گریه کردم یاد تو بودم گفت ...

قربون تو برم من

بخدا که از دعاهای شماهاست که من دووم آوردم

ممنونم عزیزدلم

مبارک باشه به سلامتی بدنیا بیاد الهی آمین چقدر شیرین میشن این بچه هایی که با بچه قبلی اختلاف سنی زیا ...

مرسی گل

آره خیلی مث ته تغاری ما 🤭🤭🤭 شده بلای جونم انقد باهاش درس کار میکنم آخرش میگه آجی نفهمیدم🫨

به سلامتی انشالله به خوشی زایمان کنهبرو بهش بگو یه دوست دارم اسم مهر هست ۴۰ سالشه هنوز شوهر نکرده خج ...

فدات گلم

😄مهر جان ب هوای اینکه بچه اش بزرگه میگه خجالت میکشم

راستی چخبرا ی شیرینی نامزدیمون نشده هنوز ؟؟؟.

خداروشکر که اومد و همه جیزو تغییر داد. انشالله خدا به هرکی که دلش نینی میخواد، یه بچه ی سالم و صالح ...

ماشاالله بهش

انشالله

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

مهسان جانم خیلی خیلی ناراحت شدم 😞😞تسلیت میگمخدا به دلت صبر بده عزیزم

♥️♥️😘مهر عزیزمی

بابات بهتره؟

دختر برو حرف بزن دیگه بیا خبر خوب بده

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

قربون تو برم من بخدا که از دعاهای شماهاست که من دووم آوردم ممنونم عزیزدلم

دعای خیر پدر و مادر پشت و پناه زندگیت هست نارین جان