2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2565298 بازدید | 156477 پست

سلام خانم های گل امیدوارم حال همگی خوب باشه🌺🌺

خیلی دلم گرفته🥲 اوضاعمون داغون بود الان بدترم شد😑

یک هفته مرخصی اجباری دادن به همسرم و همکاراش، این هفته میرفت اسنپ کار میکرد 

مثلا قرار بود از امروز خبر بدن برن سرکار... امروزم گفتن تا هفته بعد خبری نیس😓😓حالا ما موندیمو ماهی ۴۰ تومن قسط و قرض تو شهر غریب

حقوقشم ندادن مجبور شدیم طلا فروختیم واسه ماه قبل پرداخت کردیم

این همه راه اومدیم شهر غریب حالا بخوایم دوباره بگرده دنبال کار و جابجا بشیم... دیگه نمیدونم چیکار کنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با دی ماهیا بودمچی بود مرداد و خرداد و تیرداد و … خودتو انداختین وسط😂😂😂

همین بگو والا

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

سلام خانم های گل امیدوارم حال همگی خوب باشه🌺🌺خیلی دلم گرفته🥲 اوضاعمون داغون بود الان بدترم شد😑یک ...

مرخصی اجباری دادن بدون حقوق ؟کار آزاد هستند؟مبلغ خب یکم بالا هست فقط روی حقوق حساب کردین؟ خدا بسازه الهی 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

وام ۵۰ تومنی ۸ زیرساخت؟

مبلغشو دقت نکردم 

الان زنگ زدم دیجی شهر گفت زیرساخت نمیگیرن

کاش مامان سبحان بیاد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مرخصی اجباری دادن بدون حقوق ؟کار آزاد هستند؟مبلغ خب یکم بالا هست فقط روی حقوق حساب کردین؟ خدا بسازه ...

بله اجباری بدون حقوق

کارش دولتی نیس خصوصیه پول هم دارن ولی حق کارکنانشونو نمیدن

اره متاسفانه. حالا نمیدونم پاشیم بریم شهرمون تا خبری بشه از کار همسرم یا همینجا بمونیم 

بله اجباری بدون حقوقکارش دولتی نیس خصوصیه پول هم دارن ولی حق کارکنانشونو نمیدناره متاسفانه. حالا نمی ...

چه سخت خب مردم چکار کنند از کجا کار پیدا کنند برا ایام مرخصی و درآمد و خرجی؟ 

برید و بیایید باز هزینه نداره؟ نزدیک عستید؟اگه خبردادن برگردید سرکار باز بدو بدو باید برگردید

اره صددرصد منظورش مهر بود وگرنه من با دوتا مهر ماهی سلیطه دارم زندگی میکنم

کیان مهرماهیه😁دختراتم مهرن😍

سلام خانم های گل امیدوارم حال همگی خوب باشه🌺🌺خیلی دلم گرفته🥲 اوضاعمون داغون بود الان بدترم شد😑یک ...

سلام عزیزم🥺 کاش میتونستم کمکت کنم🥺

چه سخت خب مردم چکار کنند از کجا کار پیدا کنند برا ایام مرخصی و درآمد و خرجی؟ برید و بیایید باز هزینه ...

خیلی بی وجدانن همسرم میگه پولی که درمیارن درحد ۱۰ میلیارده بعد حقوق اینارو زورشون میاد بدن درصورتی که اینا دارن کار میکنن اونا فقط پشت میزشون نشستن..‌.

۵_۶ تومن فقططط خرج رفت و برگشتمونه

سلام عزیزم🥺 کاش میتونستم کمکت کنم🥺

قربونت برم مرسی از ابراز محبتت

بغض گلومو فشار میده الانم همسرم خوابه جلو همسرم خودمو قوی نشون میدم همش میگم عب نداره کاریه که شده ، شرایط همه همینه و فلان ... خیلی فشار روشه چندروز پیش گریه کرد میگفت دیگه نمیدونم چیکار کنم روزی ۱۲ ساعت کار کردم وضعمون اینجوریه خیلی دلم واسش سوخت 

خودمم دیگه کم آوردم... من خونه پدرم خیلی سختی کشیدم از ترم اول دانشگاه سرکار رفتم همیشه خودم خرجمو دادم... الان همه‌ی امیدم فقط امیدم همسرمه