2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2449270 بازدید | 150969 پست
ممنونم مهسان جان❤ فک کردم ذخیره خود تاپیک فرق داشته باشه وگرنه پیام ها رو ذخیره میکنم همینطوری😁

بیا هانا،اونجا خیلی از بچه های مدیریت و اینجا هم میان. من، مامان سبحان، سوگل بانو،همه گزارش روزانه میدیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رادمانم بدش میاد، لبشو کج میکنه میگه بدمزس🤕🤕

😁تنها غذایی که کیان نظرش عوض نشد بادمجون هست عمه اش هم بادمجون بخوره گلوش خارش میگیره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییز کاوه بزرگ شدا😘 نمیخای بری دانشگاه؟یامیخای سومی روبیاری😅

هوووووو سومی اصلاااااااا 🤣🤣🤣🤣رها واقعا اواضاع سخت شده برای من سه تا خیلی سخته قضیه مالی خیلی برام مهمه نمیکشیم واقعا.

راستش دلم دانشگاه میخواد ولی باید صبر کنم هنوز مستقل تر بشه مثلا میخواستم برم چرتکه ،دیدم سخت میشه مدرسه و کلاسای کیان ازون طرف هم کاوه هنو اونقدی بزرگ نشده ببینم یکم دیگه چی میشه فعلا فقط دارم چرتکه رو یاد میگیرم همراه کیان.

یه کاپشن نیم وجبی ۲ونیم فک کن سه تا بچه بشن🥺 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستان شبتون بخیرچند صفحه قبل دیدم بحث ذخیره تاپیک ها هست گفتم روشی که خودم تاپیک هارو میخونم ب ...

سلام مریمی نیستی کجایی 😊اره این کار هم خوبه انجام میدم از کروم وارد میشم صفحه باز است ولی گاهی تعداد صفحات زیاده حذف میکنم یهو  صفحه اصلی هم حذف کردم گفتم ذخیره داشته باشم بهتره