2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2454086 بازدید | 151218 پست
کدوم صفحه ماری اومد ،،؟

خیلیی وقتههه پیش یادمه پرسیدم کسی خبر داره ازش مامان سبحان گفتن من بعد جنگ بهش پیام دادم حالش خوبه بعد چند وقت یه روز پیام داد و گفت خواستم از حالم خبردار بشید و دیگه پیامی نداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی وقتههه پیش یادمه پرسیدم کسی خبر داره ازش مامان سبحان گفتن من بعد جنگ بهش پیام دادم حالش خوبه ب ...

ببخشید اصلاح کنم اون که مامان  سبحان گفتن پی وی خبر گرفتن ازشون نازی شیرازی بودن 

اینطور که از شواهد پیداست مهسا مهمون داره برا شام😅

اره،🤣🤣🤣اتفاقا ترکیب مهمونا عوض شد،من خودمو زدم به اون راه تعارف نکردم بهشون😂😂بعد خداگیر شدم ساعت 6 یه نفر دیگه زنگ زد مه شام میام. منم گفتم حالا که دارم غذا میذارم به اونا هم بگم بیان. ولی چون مامان بچه با مهمون جدید قهر بودن. نیومدن. فقط گفتم بذار پسرت بمونه، چون میدونه کبابه،به دلش میمونه. دیگه بچشون فقط موند. 🤣🤣

😂😂هیچی زیاد درست کردم بمونه برای وعده های بعداخه تو هفته ۳ بار این غذا رو دارمگوشت و پیاز و هویج و ...

یه شب در میان ؟دستور آقاس یا شیکم خودت😅😅

سرزمین من !کدامین نسل تو رو آزاد،اباد و سربلند با چشمان باور خود خواهد دید؟

املت هم خوبه با پیاز ‌،پاییز اینا هم املت دارن خیابون چرا مهسان خرید داری آبگوشت خوبه سخت نگیر با هر ...

بله هم دکتر هم خرید 

آدا اصول زیاده خونه ی ما هانا جان 

بعدم آقا. شام خونه نیست باید نهار بزارم هروقت هم جورکردم..

اتفاقی تو تاپیک های به روز شده تاپیک رانا رو دیدم کسی میدونه چطوری ذخیره اش کنم

کنار قلبی که لایک می‌کنی تاپیک رو به کادر مستطیلی مانند هست که ظلع پایین برش هشتی خورده بزن روش ...ذخیره کن  

بعد بلدی چجوری بری سراغ ذخیره شده ها؟