بچه ها من مستاجرم . خونه خودمم اجاره دادم به،۵ نفر، من خاک بر سر اومدم ثواب کنم نصف قیمت دادم ، از ۱ اردیبهشت بهش خبر دادم کع به فکر یه جای دیگه باشه 😣 بچه ها بیچاره ام کردن 😭 هر روز یکی بهم زنگ میزنه ، کرایه و شارژ ساختمون نمیده ، ۲ ماه از قرار دادش گذشته بهش گفتم پولت اماده اس صبح رفتم بانک براش چک بین بانکی بگیرم ، گفتم شماره شبا بفرست ، هر چی زنگ میزنم جواب نمیده 😭 من نصف پول و از صاحب خونه ام گرفتم که چند روز دیگه تخلیه کنم ، برم خونه ام . نمیدونم چیکار کنم . دستم به دامنتون چجوری بیرونش کنم . چجوری حکم تخلیه بگیرم ؟ 😭 از کار وزندگیم افتادم الانم تو بانکم ، ببخشید اگه جواب ندادم ، راهکارتونو دونه دونه میخونم 😣😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین بلا رو مستاجر برادرم من سرش در آورد ،اون که اجاره هم نمیداد ،تازه طلبکار هم بود که چرا زنگ میزنید
حل اختلاف هم رفتن اینقدر روند طولانی بود که بی خیال شدن
الان هم مامانم داره با زبون میفرسته برن
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بچه ها ترو خدا رهکار بدین چجوری بیرونش کنم ؟ برم برق و قطع کنم تا زودتر بلند شه ؟😭
مامان من فقط جوری رفتار کرد که انگار طرف اونه
بعضی ها یه کاری میکنن که طرف پشیمون بشه از لطفش
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘