2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه ۱۰۰ نفرم بخوام درست کنم باز معیارم چشمیه

ولی برنج واسه ۴ نفر دو و نیم ۳ بردار به نظرم حجمش زیاد میشه پلو مخلوط

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من دیشب خونه مادر شوهر درست کردم عالی شد، اگه بخور هستین چهار تا برنج و یه بسته لوبیا اگه نه سه تا برنج و یه بسته لوبیا که تقریبا یه پلاستیک فریزر لوبیای پخته ،نصفه ولی حجیم هست. من چشمی می‌ریزم.

پیازو نگینی یا خلال نازک کن تفت که خورد یه کم گوشت چرخکرده اضافه کن زردچوبه دارچین فلفل و نمک رو اضافه کن بعد هم رب گوجه و در آخر لوبیای پخته شده، من یه کم دارچین بیشتر زدم خیلی دوست تاشتیم، البته نه خیلی زیاد، بعد برنجو ابکش کن، ته قابلمه نون بذار یا لب و روغن بریز برنج و یه کفگیر از مواد باز برنج و دوباره از مواد تا تموم بشه، می‌تونی هم یه کفگیر برنج ریختی بعد یه کفگیر از مواد بریزی و  آروم مخلوط کنی دوباره همینجور . 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

گوشت هم نداشتین می‌تونی یه کم سویا بریزب، بعضیا هم اصن نه گوشت می‌ریرن نه سویا، البته که با گوشت عالیه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

بستگی ب پیمانتون داره ولی در کل هر لیوان یا کاسیه کوچیک ک معمولا پیمانه میکنن برای یک نفر میشه کمتر از چهار تا نزارین مخصوصا اگه مهمونه زیاد بشه بهتره تا کم بیاد، من خودم همسرم کلا همه وعده هاشون باید گوشت باشه و گوشت زیاد میخورن برایه همین تو لوبیا پلوم دو نفریم هر نفر یه گردی اندازیه یه پرتغال  برایه چهار نفر دیگه 400 گرم کمتر نزارین لوبیا هم از همون پیمانه ای ک برنج گذاشتین یکو نیم پیمانه لوبیا سبز بریزین