2777
2789
عنوان

خانونا تورو خدا به دادم برسین دارم گریه میکنم نمیخوام سقطش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصش میگن خیلی عوارض داره مخصوصا برای دستگاه تناسلی پسرا ولی ناامید نباش صبر کن و استرس نداشته باش انشالله سالمه من تنبلی دارم دکتر گفت نخور چون زیر ۵۰ سال هستی و میخوای بعد باردار بشی عوارضش تو بدن میمونه 

قبل لقاح یعمی چی 

یعنی اون زمان هنوز جنین تشکیل نشده باشه خواهر خودمم همینطور بود عمل کرد بیهوش شد کلی دارو مصرف کرد مرخص ک شد دوهفته بعدش فهمید بارداره ولی خداروشکر بچه سالم بود

مگه اجازه میدن سقط کنم اخه چطوری سقطش کنم

برو دکتر زنان توضیح بده چندتا و کی خوردی .. اینجا مگه تخصص دارن آخه ... استرس داری از دو تا دکتر بپرس بگو از خطر و میزان ریسک مصرف این مقدار بگن برات بعد تصمیم بگیر .. کلی آزمایش و سونو و ... پیشرفته هست برای تشخیص سلامتی جنین . 

بله به لطف متخصصان نی نی سایت یه خانومه داروی خواب اور به نوزاداش داد و برا همیشه خواب به خواب شدن.. دختر لطفا بخودت بیا متخصصین نی نی سایت اصلا میدونی چند سالشونه؟؟؟ ۱۳_۱۵_۱۶؟؟؟ اینا مگه علمشو دارن که با طنابشون تو چاه میری؟؟؟ 

بازم هرجور نظر و صلاح خودته ولی برو متخصص زنان مشکلی باشه خودشون اجازه سقط میدن 

برو دکتر زنان توضیح بده چندتا و کی خوردی .. اینجا مگه تخصص دارن آخه ... استرس داری از دو تا دکتر بپر ...

رفتم پیش ماما و گفته اسکال نداره ولی من نمیتونم ریسک کنم اونا میگن برو پیش دکتر پوست 

عزیزم فامیل ما چند سال پیش خیلی قرص اعصاب و میگرن میخورد یعنی بشدت دارو های مضر بود تا اینکه ۲ماهش بود فهمید حاملس میخواست سقطش کنه از ترس عوارض دارو ها ولی بخاطر دلایلی نگهش داشت..الان ماشالله بزرگ شده و هیچ مشکلی نداره و یه دختر ناز و خوشگله..حتی دکترم گفته بود خطره نگهش داری

حالاهم لطفا بیخیال حرف نی نی سایتی ها شو برو متخصص خوب ببین چی میگه یه دوتا دکتر خوب برو...تو ۱۰ هفتگی برو آزمایش ژنتیک بده که خیلی دقیقه میفهمی مشکلی هست یانه...ولی بنظرم هیچ مشکلی نیست چون معمولا اگه قبل اینکه پریودیت عقب بیفته قرص بخوری مشکلی پیش نمیاد

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️