2777
2789
عنوان

بچه هااا بیاید

119 بازدید | 17 پست

اگه شما باشید با اکس هفت هشت سال قبل دوستتون وارد رابطه میشید؟؟

دوستتون خودش تو رابطه باشه و اون شخص سابق حتی ی ذره ام براش مهم نیست و خود دوستتون باعث آشنایی شده باشه 

من تازه فهمیدم پسره قدیم با اون بوده جفتشونم میگن بچه بودیم اون موقع الان فرق داره هر دو عاقل شدیم و..

قضاوت نکنید نظر بدید فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاوووو من بد فهمیدم  اره آشنا شو اول بعد رابطه شروع کن.چند سالته؟

من ۱۸ 

اون ۲۰ اینا پسره دانشجوهه و خودش پیام میده همیشه 

با خودم میگم رابطه اونا ک تموم شده دختره ام ک عاشق یکی دیگس ی شانس بدم ب پسره 

من ۱۸  اون ۲۰ اینا پسره دانشجوهه و خودش پیام میده همیشه  با خودم میگم رابطه اونا ک تموم ...

خب مثل یه غریبه که بهش شانس میدی ولی اصلا روی تعریف هایی که دوستت میکنه و شناخت قبلیت تکیه نکن و فکر کن غریبه س و قشنگ بشناس

بستگی داره به خیلی چیزا، مثلا چند سالتونه با اون در چه حدی بود هنوز به هم علاقه دارن یا نه و ...&nbs ...

نه اصلااااا علاقه ندارن هفت سال پیش تموم شده همه چی 

دوستم خودش یکی دوساله با کسیه با کسیم نباشه با همه پسرا حرف میزنه میشناسم براش مهم نیست میگن بچه بودیم اون موقع 

من خودم پیش خودم ی جورییم از طرفیم میگم خب قدیم باهاش رابطه داشته نه الان ک تموم شده بد از پسره ام ی جورایی خوشم میاد 💔☹️ پسره دانشجوهه حسابداریه

من ۱۸ 

پسره۲۰،۲۱

خب مثل یه غریبه که بهش شانس میدی ولی اصلا روی تعریف هایی که دوستت میکنه و شناخت قبلیت تکیه نکن و فکر ...

نه حواسم هست 

چون قدیم با دوست معمولیم بوده ک نمیتونم از کسی ک الان خوشم میاد دست بکشم 

خود دوستتم راضیه فقط همش بهم میگه لاشیه  بهش اعتماد نکن در صورتی ک دوستم با پسر خالش بهش خیانت کرده بد ب من میگه نه امید با کلی دختر خیانت کرده اما من دوستمو میشناسم با همه حرف میزنه حسم میگه امید راست میگه 

دلم میخواد بشناسمش امیده رو👀💔

من بودم نمیپسندیدم همش میگم حرفایی که یه روز به اون زده رو به من میزنه

اخه چ فرقی داره همه پسرا بالاخره اکسشون هر حرفی زدن دیگه پیامبر ک نیستن بشینن منتظر نیمه گمشده ب اون نزده باشع ب یکی دیگع زده 

بد رابطه تموم شدس اصلا من ی ذره دو دلم فقط💔