2777
2789
عنوان

بنظرتون طلارو بفروشیم

117 بازدید | 14 پست

شوهرم قرار بود وام بگیره ولی همش میپیچونن ما قراره خونه پیش خرید کنیم  ثبت‌نام مسکن ملی کردیم به اسم من هست آورده سومیم میشه ک باید بدیم من یکبار گفتم الان دستت خالیه طلا هست حالا از وقتی سراغ وام هاشو میگیرم که چیشد میپیچونه ک خبری نیست فعلا بستس نمیدن با اینکه پول به گفته خودش قرض کرده بود تا چندماه تو حساب بود تا وام جور بشه حالا  هروقت میگم پول بخوان چکار کنیم میگه خودت گفتی طلا هست دیگه حالا نمیدونم چکار کنم طلا بفروشیم یانه چون هم خودش پول داره یکم هم وام رو نمیره بپرسه میدن یانه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگر به نامت هست طلا دادن ارزش داره....من خونه خریدنی کل طلاهای عقد و عروسیم دادم خیلی زیاد بود فقط حلقه موند حتی طلایی که بچم دنبا اومدنی برام خرید همسرم اونم دادم....اونم ۳ دنگ به نامم زد....الانم میخوایم بزرگش کنیم خونه رو بازم پول لازم داریم طلامو میدم همشو چون میدونم بازم می‌خره برام ارزش خونه بیشتره 

هیچوقت تا لحظه آخر از طلات حرف نزن دیگه دقیقه ۹۹ دیدی هیچ جوره نمیشه طلد بفروش بعدم به مرد نگو که ای ...

دیشب دوباز گفتم چکار کنم ی بار گفت طلا دوباره گفت میرم جور میکنم بعد دوباره امشب بحث قرض ماشبن شد چون ما ماشین هم پول ریختیم البته قرض کردیم بعد ماشین گذاشته برای فروش دلش نمیاد ماشین مفت بده یا زود بفروشع بره یا خط همراه اول دوازده داره اونم با اینکه خودش گفت شاید بفروشم من خرفشو پیش کشیدم گفت نقشه نکش پشیمون شدم نمی‌فروشم هیچیو دلش نمیاد بفروشه بعد حاضر طلا منو مفت بفروشه بی غیرت خیلی زورم میاد آخه هم زور دعوا بشونم هم آخرش دلش نیاد چیزای خودشو بود بفروشه آخه از خواهر زادش پول قرض کرده بود برای اینکه قرضو بده گفت ماشین میفروشم حالا ذوهفتس دلش نمیاد ارزرون بده بره ولی حاضره من طلا مو بدم 

اسی اگر به نامت هست طلا دادن ارزش داره....من خونه خریدنی کل طلاهای عقد و عروسیم دادم خیلی زیاد بود ف ...

خونه ای ک میدونستی فردا توش میشینی ولی  این مسکن ملی هست شاید پنج سال دیگه هم نریم بشینیم چون دوسال هیچ کاری نکردن منم طلارو بدم بی ارزش میشه روز به روز 

خب تو خودت خراب گردی عزیزم منم بودم خودمو توگرفتاری وام نمینداختم😉

پول خوابونده بود بعد گفتن وام خبری نیست نمیدونم چرا اینطوری میکنن حتی ماشبن هم به نامم دراومد پول نداشت رفت قرض کرد حالا گفت وام جور نشده 

دیشب دوباز گفتم چکار کنم ی بار گفت طلا دوباره گفت میرم جور میکنم بعد دوباره امشب بحث قرض ماشبن شد چو ...

زیره بار نرو .من خودم کلی پشت شوهرم بودم اما دیدم کوچکترین حرفارو پیش من نمیگه از طرفی یه جاری بامن لجه .قرار بود ماشین عوض کنیم و من طلا بدم اومدم از کلک استفاده کردم گفتم فلانی یعنی جاریم برگشته گبته بدبخت اون اگه طلاشم بده باز نمیتونه ماشین مثله ما بخره .بعد بهش گفتم بهتره صبر کنیم ساله دیگه صفربنویسیم دیگه دهنشو بست