ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 عنوان چندش اور ترین صحنه ای که دیدی چی بوده؟ 267 بازدید | 23 پست من خودم پسرعموم جلوم یه مارمولک کشت دمش کنده شد افتاد اونطرف تکون میخورد و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو" 1402/05/26 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 این ولی ناراحت کننده بودا🥺 هم ناراحت کننده وهم خیلی چندششش و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
ماه_مانا عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 445 یکی ازبچه های فامیل با آب توالت فرنگی دست و صورتش را داشت میشست🤣🤣
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 یکی ازبچه های فامیل با آب توالت فرنگی دست و صورتش را داشت میشست🤣🤣 اییی مامانش چیزی نگف و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 دمشونا خودشون میکنن.اگ دمش فرار کنه میتونه تبدیل ب ی مارمولک جدید بشه واقعاا؟ و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 اره ما اینجا زیاد داریم نمیدونستم پشمامممم و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
فاطچشمی عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 3558 ناراحت نباش چون مارمولک قابلیت اینو داره که دمش دوباره رشد کنه برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
ماه_مانا عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 445 دمشونا خودشون میکنن.اگ دمش فرار کنه میتونه تبدیل ب ی مارمولک جدید بشه دمش مارمولک نمیشه مارمولک دم جدید در میاره
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 ناراحت نباش چون مارمولک قابلیت اینو داره که دمش دوباره رشد کنه نمیدونستم یکی از بچه هام الان بالا گفت و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
ماه_مانا عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 445 اییی مامانش چیزی نگف کاری که کرده بود و مامانش هم در مقابل عمل انجام شده قرار گرفت
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 نمیدونستم پشمامممم الان زدم تو نت نوشته دمشونا قطع میکنن ک حواس یارو پرت بشه خودشون در برن.🤣بابا بزرگ منم از خودش حرف درمیاره برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 کاری که کرده بود و مامانش هم در مقابل عمل انجام شده قرار گرفت بچه های فامیل کلا رو اعصابن و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"
shoukammm عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 4244 دمش مارمولک نمیشه مارمولک دم جدید در میاره ن الان زدم تو نت دلیل اینک دمشونا قطع میکنن چیز دیگه ای بود برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
ایدا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 277 الان زدم تو نت نوشته دمشونا قطع میکنن ک حواس یارو پرت بشه خودشون در برن.🤣بابا بزرگ منم از خود ... پس از دمش مارمولک جدید در نمیاد؟ و اما نیمه شبی خواهم رفت .. از دنیایی که مال من نیست.. از زمینی که بیهوده مرا به ان بسته اند .. "احمد شاملو"