2777
2789
عنوان

طلاق لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار ببینیم چی هست

گذاشتم ممنون میشم بخونید ببینید اشتباهی نکردم؟من فقط مهریمو بخشیدم کامل در قبال اینکه ایشون بره دنبال کارای طلاق توافقی..همین..الان با این چیزایی که توی این کاغذ نوشته بنظر شما اشتباهی نکردم ؟مورد دیگه ای هست که من اشتباه امضا کردم ؟؟

شما هم مهریه رو بخشیدی هم نفقه کا اشتباه کردی  بگذریم و طبق این نه میتونی چیزی دیکه جعل کنی یا ...

اشکال نداره خودم خواستم که مهریه و نفقه رو ببخشم.این خواست خودم بوده.فقط دوتای کاغده یعنی دوتای عکسه که فرستادم فقط همینو میگه ؟؟؟چیز دیگه ای امضا نکردم اشتباهی ؟و این اقا بعدها نمیتونه از من شاکی بشه یا اخاذی کنه؟طبق این عکسا ؟