سلام خانوما شبتون بخیر ممنون میشم راهنماییم کنین.من برای طلاق توافقی با همسرم اقدام کردم ، مهریه خیلی سنگینی داشتم به اضافه حق طلاق،اما رفتم مهریمو بخشیدم که همسرم بره دنبال کارای طلاق توافقی.یه سری امضا ها محضر از من کرفت و من گاغذ رو نخونده امضا کردم.الان دارم به کاغد نگاه میکنم اصلا سر در نمیارم چیو امضا کردم،توی محضر فقط بهم گفت این نامه رو امضا کن که داری مهریتو کامل میبخشی تا من برم دنبال مارای طلاق و منم همینکارو کردم.الان که دارم به کاغذه نگاه میکنم یکم مشکوکه.عکسشو میزارم اگر چیزیو اشتباه امضا کردم بهم بگین لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گذاشتم ممنون میشم بخونید ببینید اشتباهی نکردم؟من فقط مهریمو بخشیدم کامل در قبال اینکه ایشون بره دنبال کارای طلاق توافقی..همین..الان با این چیزایی که توی این کاغذ نوشته بنظر شما اشتباهی نکردم ؟مورد دیگه ای هست که من اشتباه امضا کردم ؟؟
شما هم مهریه رو بخشیدی هم نفقه کا اشتباه کردی بگذریم و طبق این نه میتونی چیزی دیکه جعل کنی یا ...
اشکال نداره خودم خواستم که مهریه و نفقه رو ببخشم.این خواست خودم بوده.فقط دوتای کاغده یعنی دوتای عکسه که فرستادم فقط همینو میگه ؟؟؟چیز دیگه ای امضا نکردم اشتباهی ؟و این اقا بعدها نمیتونه از من شاکی بشه یا اخاذی کنه؟طبق این عکسا ؟