2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خوب نیس

من اطرافم دیدم این مدل ازدواج را .بعد ی مدت زده میشن .ب سن بالاتر ک میرسن از نظر رابطه جنسی ب مشکل میخورن ،تو ظاهر و بچه دارشدن اکثرا مشکل دارن ، بعدم من هرچی پسراین مدل دیدم دنبال پول و موقعیت خانم بودن ک حسابی سواستفاده کردن و بعدهم بهم زدن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من اطرافم دیدم این مدل ازدواج را .بعد ی مدت زده میشن .ب سن بالاتر ک میرسن از نظر رابطه جنسی ب مشکل م ...

اگه خانوم موقعیت بالایی نداشته باشه چی

فارغ التحصیل هاگوارتز

مثلا موقعیت خانوم رو بگو آقا رو هم بگو 

خانوم پولدار پ ثروتمند نیستذفقط خوشگله پسره هم هفت سال کوچیکتر و یه شغل معمولی و از لحاظ مالی از دخترم بهترن پسر بزرگ خانواده هم هست

فارغ التحصیل هاگوارتز

خانوم پولدار پ ثروتمند نیستذفقط خوشگله پسره هم هفت سال کوچیکتر و یه شغل معمولی و از لحاظ مالی از دخت ...

خب انگیزه ش چیه، یعنی واقعا دوسش داره؟ 

به نظرم بعدا زده میشه پسره... شاید هم نشه ولی احتمالش زیاده

اگه خانوم موقعیت بالایی نداشته باشه چی

من زنمو و عموم همینن الان هم سنشون بالاس زن عموم ۶۶سالشه عموم۶۱

دائم با خنده میگه من حالا زنم  باید ۴۵سالش باشه ولی شانس نداشتم و بچگی کردم .ب نظرم از نظر ظاهری هم عموم خیلی جوونتره .اگه من بودم قبول نمیکردم چون مردها دیر بزرگ میشن و هریک سال ک سنشون بره بالا واقعا بزرگ و عاقل میشن .اونطوری زن اسیب بیشتری میبینه 

خب انگیزه ش چیه، یعنی واقعا دوسش داره؟  به نظرم بعدا زده میشه پسره... شاید هم نشه ولی احتمالش ...

پسره علاقه داره و قیافه دختره خیلی دوس داره همین

فارغ التحصیل هاگوارتز

زن عموت قیافش خوبه؟

بله .زن عموی من هم خوبه هم خوشتیپ و مهربون ولی بازم ب نظرمن از عموم حداقل ده یا دوازده سال بزرگترمیزنه