2777
2789
عنوان

بنظرتون برم پیش شوهرم یا نه؟؟

282 بازدید | 20 پست

دو روز پیش از بیرون اومد خونه  من تو اتاق بودم داشتم درس میخوندم گوشیمم کنارم بود پی دی اف چک میکردم برای درسام تا صدای در اومد گوشیو خاموش کردم گذاشتم زمین چون میدونستم حساسه رو گوشی  بعد چون داشتم درس میخوندم بچم خونرو ترکونده بود با اسباب بازی همین باعث ناراحتیش شد گفت شرط میبندم گوشی بازی کردی گفتم باور کن درس خوندم و ...بعد از اتاق اومد بیرون از پشت زدم رو شونش که برگرده بغلش کنم یهو برگشت سیلی زد تو صورتم.

منم گفتم خیلی بی شعوری اصلا گوشی دستمه به تو ربطی نداره همین بغض کردم رفتم تو اتاق.

دو شبه جدا خوابیدم سر سنگینم حرفم باهاش نمیزنم زیاد 

نمیدونم امشب برم پیشش یا نه؟؟؟

از اوناست که جدا بخوابی هی میگه مگه تو مردی جا جدا میکنی و ...میگم شر نشه.

زد عذرخواهی نکرد؟ من باشم نمیرم

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عذر خواهی که اصلا نکرده فقط مثلا به دخترم میگه غذا چای و ... 

نرو صبر کن اون بیاد البته اگه میدونی یه دنده نیست

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

مگه مریضه زدت؟یعنی باید دهنشو سرویس میکردی بی تربیت اصلا خوب کردی هرچی کردی

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
مگه مریضه زدت؟یعنی باید دهنشو سرویس میکردی بی تربیت اصلا خوب کردی هرچی کردی

فقط بغض کردم دلم خیلی شکست 

گفت زدی رو شونم دردم اومده الکی اصلا تند نزدم که درد بگیره