2777
2789
عنوان

شوهرم همش بهم گیر میده😭

917 بازدید | 41 پست

بچه ها ما با عشق ازدواج کردیم. بعد الان یه مدته سرکوچکترین چیزا دعوا راه میندازه همش بهم اخم می‌کنه کم محلی می‌کنه بهم😭بخدا خودش اصرار به ازدواج داشت اونقدر رفت و آمد تا راضی شدم الآنم همش پاچه امو میگیره😔امروز سرناهار یهو گفت غذات بدمزه اس و غذا رو کوبید تو سرم من چقدر بدبختم آخه😔

تنش یا بحثی نداشتین قبل این موضوع

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث شوهر من انگار طلب باباشو داره شب گف خورشت بامیه درست کن با گوشت درست کردم من تا حالا درست نکرده بودم از ت گوگل با عشق درست کردم  خوشمزه هم شده بود خدایی برا من باد کرده ک چرا توش لپه نداره گفتم من چمیدونستم لپه داره خب عجبا ی تشکر هم نکرد گرف خوابید خیلی ناراحت شدم ای همه زحمت کشیدم ب جا دستت درد نکنه احمق😔