2777
2789

بعد از تقریبا ۹ سالی که اومدیم تو خونه خودمون ساکنیم،این سری گفتیم یه تغییر اساسی بهش بدیم ...

همه زندگیمو بعد از این همه سال ریختم بیرون که استا بنا و نقاش و ... که میان وسیله هام به گند کشیده نشه

حالا همهههه چیزم رو هواس یه اوضاع نابسامانی اصن😞

از یه طرف خستگی

از یه طرف خونه ای که هیچیش سرجاش نیس

کثیف کاریاش و...

تازه معلومم نیست کی تموم بشه 🥺🤦‍♀️

مدام فقط میگم خدا به داد دل مستاجرا برسه که هر سال هم که نه هر چند سال یکبار باید این حجم از زحمت رو به دوش بکشن💔

با همه وجودم از خدا میخوام تک تکتون به زودی زود صاحب بهترین خونه بشید❤️❤️❤️❤️❤️❤️

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدددلم واسه مستاجرا گرفت😔😔 خدایا خودت به داد همه شون برس  خیلی سخته

شاید باورت نشه

اما این چند روز هرلحظه رو به یادشون بودم و بارهاااا واسه خونه دار شدنشون دعا کردم

خیلییییی سخته خیلی سخت😥

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
خدا کمک هممون کنه انشالله 

الهییییییی 🙏🙏🙏🙏🙏

🖤چه میشه کرد

واقعا🥺😥

شاید باورت نشه اما این چند روز هرلحظه رو به یادشون بودم و بارهاااا واسه خونه دار شدنشون دعا کردم خ ...

آره خیلیییی سخته مخصوصا با بچه کوچیک و دست تنها ، ما تازه دو سه روزه اسباب کشی کردیم

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
قربون اون دل پاکت 😘⚘

فداتبشم گلم 

واقعا دل آدم آتیش میگیره 

خدا بسازه واسه همه❤️❤️❤️

از دعای خوبت ممنون ولی اسی یه سوال هرچند بی ربطه

چجوری وزن‌کم کردی بارژیم یا ورزش بعد اگ ورزش؟ چه ورزشی؟ باشگاه رفتی  یا نه؟ 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آره خیلیییی سخته مخصوصا با بچه کوچیک و دست تنها ، ما تازه دو سه روزه اسباب کشی کردیم

وای با بچه که دیگه جهنمه مخصوصا که آدم کمکی هم نداشته باشه

خدا قوت عزیزم خستههه نباشی🥹❤️❤️

وای با بچه که دیگه جهنمه مخصوصا که آدم کمکی هم نداشته باشه خدا قوت عزیزم خستههه نباشی🥹❤️❤️

سلامت باشی عزیزم

میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی   
از دعای خوبت ممنون ولی اسی یه سوال هرچند بی ربطه  چجوری وزن‌کم کردی بارژیم یا ورزش بعد اگ ورزش ...

قربونت برم گلم❤️

با ورزش و سالم خوری(کالری شماری)

اوایل باشگاه هم رفتم

بعد پیاده روی ،دوچرخه سواری ،والیبال و بدمینتون