2777
2789
عنوان

الهی خدا یه نگاه ویژه به مستاجرا بکنه🥺😣

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 21 پست
۴ساله عروسی کردم یه بار اسباب کشی کردم نصف وسیلهام داغون شد تلوزیونم خط افتاد یه سری ظرفام شکست  ...

وااااای زندکی آدم دیگه چی ازش میمونه آخه

من با اینکه همه رو درست حسابی جمع کردم و ...

زیر خاک و ... رفته داغوووون🤦‍♀️

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
قربونت برم گلم❤️ با ورزش و سالم خوری(کالری شماری) اوایل باشگاه هم رفتم بعد پیاده روی ،دوچرخه س ...

دختر چقدر سرشار از انرژی مثبتی انشاله هرچی از خدا میخوای بهت بده

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااااای زندکی آدم دیگه چی ازش میمونه آخه من با اینکه همه رو درست حسابی جمع کردم و ... زیر خاک و .. ...

خونه قبلیم ۷۵متری بود ۲تا اتاق خواب داشت و هردو اتاقش کمددیواری داشت ولی این خوته اومدم ۶۰متری یه خوابه و کمددیواری به هیچوجه نداره آشپزخونش یه نفر بیشتر جا نمیشه و دوتا فقط کابینت داره و یه سری از وسیلهامو بالای سقفش یکم جا داره اونجا گذاشتم نصف وسیلهامو کارتن زدم تو انبار خواهرشوهرم و پشت بام مامانم گذاشتم مبل و میز و هم بردم خونه مامانبزرگم گذاشتم 

چند ماه پیش رفتم انبار خواهرشوهرم یه وسیله میخواستم بردارم دیدم کارتن وسیلهامو انقدر بد روی هم چیدن در کارتن ها بازه ظرفام همه خاک منی که موقع جمع کردن همه رو با وایتکس شستمو و جمع کردم به گند کشیده شده وسیله هام

مبلامو هم چون اینجا هالش خیلی کوچیک میشد اگه مبل میذاشتم بخاطر همین بردم خونه مامانبزرگم.

دختر چقدر سرشار از انرژی مثبتی انشاله هرچی از خدا میخوای بهت بده

فداتبشم آخه من

الهی چند برابرش روزی خودت 😍❤️❤️

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
خونه قبلیم ۷۵متری بود ۲تا اتاق خواب داشت و هردو اتاقش کمددیواری داشت ولی این خوته اومدم ۶۰متری یه خو ...

ای وای 

خیلی سخته ک🥺🥺

الهی یه خونه بزرگ و دلباز ، اونم با کلی حال خوب نصیبتون بشه😍😍😍

سلام دوستانی که تجربه چندبار اسباب کشی دارین میشه راهنمایی کنید چطور جمع میکنید؟ مثلا کارتن اولین بار از کجا میگیرید ؟ مثلا سرویس چینی و پذیرایتونو با چی میپیچید که نشکنه؟ خرد ریزها ی داخل کشو ارایش رو یهو داخل یه کارتن یا نایلون میریزین اونجا جدا میکنید؟ برای لباسهاتون چه بسته بندی دارین؟ فایل و کشوها رو خالی میکنید یا  بامحتویاتش میبرین؟ لطفا راهنمایی .  الان خیلی به تجربه تون نیاز دارم . امیدوارم همگی به خونه و ارزوهای دلخواهتون برسین . درضمن این خانومی که براش این سوالها رو پرسیدم  تنها هستن مردی کنارشون نیست اگر نکته ای لازمه بفرمایید . یکدنیا ممنون🌸🌸🌸