2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاهامو بفروشم

239 بازدید | 17 پست

شوهرم قرار بود وام بگیره ولی همش میپیچونن ما قراره خونه پیش خرید کنیم من یکبار گفتم الان دستت خالیه طلا هست حالا از وقتی سراغ وام هاشو میگیرم که چیشد میپیچونه ک خبری نیست فعلا بستس نمیدن الان هروقت میگم پول بخوان چکار کنیم میگه خودت گفتی طلا هست دیگه حالا نمیدونم چکار کنم طلا بفروشیم یانه چون هم خودش پول داره یکم هم وام رو نمیره بپریسه میدن یانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برا خونه خریدن باشع؛ که ارزشش رو داره.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بگوازفروش طلاپشیمون شدم ضررهست بهتره دنبال وام باشیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اشتباه کردی حرفی زدی ک روی طلاهات حساب کنه. مردها میتونن با وام و.. پول جورکنن. اگرم طلاهاتو دادی در قبالشون بخاه خونه رو بنامت کنه حداقل نصفشو. درسته ک برا خونه خریدن طلا فروختن عادیه اما اینکه شوهرت هیچ تلاشی برای جور کردن پولش نکنه و راحت طلاهاتو بدی بهش بفروشه یکم زوره

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

با علم به اینکه خونه خریدن یهو آدمو خالی میکنه و با توجه به گرونیه طلا،و اینکه شاید دیگه هیچوقت رنگ‌ طلا رو نبینی،بازم حاضری طلا بهش بدی؟

اگه دادی یکی دو دنگ خونه بنامت بشه ،حداقل میدونی طلا دادی،خونه گرفتی.

من ۳ بار طلا دادم شوهرم.از آخرین بار ۱۰ سال میگذره،مطمئنم دیگه هیچوقت نه میخواد،نه میتونه برام بگیره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

با علم به اینکه خونه خریدن یهو آدمو خالی میکنه و با توجه به گرونیه طلا،و اینکه شاید دیگه هیچوقت رنگ‌ ...

دقیقا اگر طلا بده دیگه نمیتونه بخره. منم طلاهامو دادم برا خونه امادرشرایطی ک مطمئن بودم دیگه نمیتونه وام بگیره و در قبال طلاهام ی تیکه زمین ازش گرفتم. زندگی زناشویی معامله نیست درسته اما اینو به عینه تجربه کردم ک آقایون ممنون دار از خودگذشتگی زن نمیشن!

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫