2777
2789
عنوان

اگه شما مادر باشین و....

108 بازدید | 20 پست

خانوما می‌خوام نظرتون بدونم 

اگه شما مادر باشید بعد دخترتون توی ۱۹.۲۰ سالگی بهتون بگه که با یه پسر پنهانی توی مجازی از ۱۵ سالگی آشنا شده و باهاش توی رابطه بوده تا همین حالا و خیلی هم بهم علاقه دارن و همو بار ها حضوری دیدن و همو برای یه عمر زندگی مشترک میخوان شما چی می گید بهش ؟ قبول می کنید؟ پسره یه شهر نزدیک بوده اما دو سه سال رابطشون مجازی بوده بعد حضوری شده ...

بخاطر اینکه مجازی بوده و از سن کم بوده .... مخالفت می کنید ؟

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه نمیدم ازدواج کنن

ولی اجازه میدم همچنان صحبت کنن تا در آینده ببینیم چطور میشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه قرار میذارم بببنیم پسره چجوره راجبش تحقیق میکنم میفرستمشون مشاوره اگه سرش به تنش میارزید اجازه میدادم تا سنشون بیشتر شخ و اوضاع مالیش خوب شه باهم زیر نظرم درارتباط باشن.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اجازه نمیدم ازدواج کنن ولی اجازه میدم همچنان صحبت کنن تا در آینده ببینیم چطور میشه

فقط بخاطر اینکه مجازی بوده این مدت ؟ یا سن کم بوده ؟

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

اگر مادر با دخترش دوست باشه هیچ وقت دوستی اش رو پنهان نمیکرد . بعدش مگه میشه دختر ادم چند سال با یکی دوست باشه . همو بارها ببینند و مادر متوجه نشه ؟ مادر کجا بوده؟ 

دختر من همون سال اول دانشگاه دوست شد و به من خبر داد و با اطلاع و هماهنگی من همو میدیدند

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
فقط بخاطر اینکه مجازی بوده این مدت ؟ یا سن کم بوده ؟

جفتش

مجازی محیط خوبی براش اشنایی نیست

سنشونم کمه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤