2777
2789

گزینه اول رنگ موی طبیعی خودمون😍😍😍

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی واسه تنوع رنگ خاص خوشگله

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من موهامو رنگ نکردم اصلا میخواستم رنگ کنم ولی دیدم دیروز شونه کشیدم کلی از موهام خرد شدن نمیدونم چرا

منصرف شدم از رنگ

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

باید ببینی چی بهت میاد 

بمن بلوند خیلی میاد مشکی اصلا نمیاد

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

مو فقط موی خودم رنگش طوریه هروجا میرم میگن فقط رنگ موت رو بگو.

ترکیب سه رنگ خدادای طبیعی زیتونی دودی عسلی .

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

من الان دوساله ازدواج کردم موهامو رنگ نکردم

همه میگن چرا رنگ نمیکنی؟پول ندارم خوووو😁🤣

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من موهامو بلوند کردم اما عکس موهای مشکیمو میبینم ناراحت میشم😑😂😂🤦🏻‍♀️رنگ نکننن

توام مثل خواهرمنی دکلره کرده چندبار فقط یکهفته رو سرش نوند بعد تیره میکرد😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من الان دوساله ازدواج کردم موهامو رنگ نکردم همه میگن چرا رنگ نمیکنی؟پول ندارم خوووو😁🤣

من چندین ساله ازدواج کردم تاحالا رنگ نکردم نه بخاطره پول بخاطره اینکه رنگ موهامو دوست دارم .

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
من چندین ساله ازدواج کردم تاحالا رنگ نکردم نه بخاطره پول بخاطره اینکه رنگ موهامو دوست دارم .

میدونم

من خودمم برا عروسیم مش کرد کل موهام یه حالت شکننده و خشک شدن

رنگ نمیزنم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂