2777
2789
ببین این یکم بازش زیاده من هیوا زدم رتبه و تراز پارسالم رو دقیق بهم داد خیلی بازه ش کوچیکتر بود

هیوا زده ۵۱۰۰ تا ۵۳۰۰

این بازه ی بهمنی هم س قسمته خوش بینانه احتمالی بد بینانه

ولی همه میگن امسال فرق داره با سال قبل استرسم واسه اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم عین خودت ترازمم همین حدوداس و دارم روانی میشم از استرس

من تراز خواهرمه.تراز خودم تقریبا بهتره..

ولی واسه خواهرم دیوونه شدم.بخدا بیشتر از خودش استرس دارم.قشنگ سمت چپ بدنم فلجه

من تراز خواهرمه.تراز خودم تقریبا بهتره.. ولی واسه خواهرم دیوونه شدم.بخدا بیشتر از خودش استرس دارم.ق ...

اها دوقلویین؟

تفاوت ترازتون خیلیه؟

خب یه کاری کنین

رشته ها رو یکی بزنین دانشگاها متفاوت

ممکنه بتونین انتقالی بگیرین برین پیش هم

🙂

اها دوقلویین؟ تفاوت ترازتون خیلیه؟ خب یه کاری کنین رشته ها رو یکی بزنین دانشگاها متفاوت ممکنه بت ...

اره

من ۹۳۰۰ 

اون ۸۷۰۰

نگرانم نتونه رشته ای ک من هستم قبول شه مشاورا ب من گفتن پزشکی میارم ..ولی واسه اون گفتن احتمالا  تعهدی یا دارو 

همین  جمله احتمالا نگرانم کرده

اره من ۹۳۰۰  اون ۸۷۰۰ نگرانم نتونه رشته ای ک من هستم قبول شه مشاورا ب من گفتن پزشکی میارم .. ...

آها

خب آره ۶۰۰ تا تراز واقعا زیاده

یکیتون پزشکی باشین یکی دارو هم خوبه ها

دو مدل دکتر دارین تو خانوادتون😄

🙂

آها خب آره ۶۰۰ تا تراز واقعا زیاده یکیتون پزشکی باشین یکی دارو هم خوبه ها دو مدل دکتر دارین تو خا ...

😅

اخه خودش میگه پزشکی میخام. میدونم خیلی ناراحت میشه اگه نشه

ب خصوص اینکه ما ۲ سال پشت کنکور مونیدم فقط اگه دو تا پزشکی قبول شیم دهن فامیل رو میبندیم😂😂 

😅  اخه خودش میگه پزشکی میخام. میدونم خیلی ناراحت میشه اگه نشه ب خصوص اینکه ما ۲ سال پشت کنکو ...

بابا دارو رشته تاپیه اینجوری نگو

کافیه تا دهن ملتو ببندین😂

و اینکه شاید تعهدی یا پردیس آزاد اینا بیاره

حالا صبر کن رتبه ها بیاد اصلا ببینیم چی میشه

یهو دیدی رتبش خیلیم عالی شد

🙂