2777
2789
عنوان

صورتم خیلی چاقه

1880 بازدید | 30 پست

لپام تپلن احساس میکنم ابنکه لپام چاقن باعث میشه صورتم خوشگل به نظر نیاد 

نظر شما چیه ؟ صورت چاقی که لاغر بشه زیباتر میشه یا زشت تر ؟

چجوری صورتم لاغر شه ؟ 

ممنونم ازتون ❤🌷

کاربری دست ۳ نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که صورتم چاق شده خوشگل میشم چون دماغمو کوچیک نشون میده ولی لاغر بم نمیاد اگه گونه هات برجسته هست ...

نه گونه دارم بینیمم خوبه فقط لپام گندس با اینکه پوستم پر لکست 

کاربری دست ۳ نفره 

نه دیوونه صورت چاق برعکس اندام چاق خوبه که البته غبغب نه 

غبغب ندارم اخه مردم لپ ندارن گونه دارن اون باعث شده خوشگل شن 

من صورتم انگار یه توپیه دماغ و دهن دراورده 

کاربری دست ۳ نفره 

خوشبحالت

یکم گونه بده به من🥺🤣

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂