2777
2789
عنوان

جدی جدی غربالگری تعطیل دیگه؟؟

208 بازدید | 15 پست

عمیقأ مخالف تک فرزندی بودم و تصمیم داشتم سال دیگه بچه دوم بیارم ولی میگن  تصویب شده دیگه ابزار و کیت غربالگری هم وارد نمیکنن و هر پزشک و مامایی هم که توصیه کنه جرمه و....

خدایا صرفا به جرم زاده شدن در خاورمیانه این چه زندگیه که نصیب ما کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این داستان ، وقتی من نیت باردارشدن میکنم و خودمو از لحاظ روحی اماده میکنم

جبر جغرافیایی ...فک کن اگر ما تو اروپا یا آمریکا بدنیا میومدیم چقد همه چی متفاوت بود

حتی تو شخصی ترین مسائل زندگیمونم اختیار نداریم 

جبر جغرافیایی ...فک کن اگر ما تو اروپا یا آمریکا بدنیا میومدیم چقد همه چی متفاوت بود حتی تو شخصی تر ...

از ی طرف میگن جمعیت کمه کمه از ی طرف اینجوری میکنن 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
خب تعطیل شه بهتره که کلی هزینه داره

خانومی اصلا به این بخشش که از سلامت بچت مطمئن میشی فکر نمیکنی؟

هزار هزار بچه ی معلول و کم توان جسمی و ذهنی که از بدنیا اومدنشون با همین غربالگری ها جلوگیری شد رو در نظر نمیگیرین؟

کسی که هزینه یه غربالگری رو هم نداشته باشه فعلا نباید به بچه دار شدن فک کنه بنظرم 

خانومی اصلا به این بخشش که از سلامت بچت مطمئن میشی فکر نمیکنی؟ هزار هزار بچه ی معلول و کم توان جسمی ...

منکه همین چندهفته پیش غربالگری دادم با میل خودم بچه خاستم و تمام هزینه هاشم تقبل میکنم.فقط بنظرم غربالگری خیلی استرس زاست وهزینه زیاد داره با سونو هم میشه سلامت جنین رو تشخیص داد

نمیتونم صبر کنم تا هرچه زودتر از اینجا برم.. 

الان یکی میاد میگه به سلامت😂😂😂😂

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منکه همین چندهفته پیش غربالگری دادم با میل خودم بچه خاستم و تمام هزینه هاشم تقبل میکنم.فقط بنظرم غرب ...

بیماری سندروم داون و لب شکری بودن و یکی دوتا مورد دیگه با سونوی معمولی قابل تشخیص نیست باید غربالگری انجام بشه که یجور سونوگرافی پیشرفته تره انگار 

پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک ایشالا سلامت بیاد بعلت