2777
2789
عنوان

بچها من همونم که عروسمون خودکشی کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5125 بازدید | 106 پست
چون داداشم دوسش نداره بعد دوسال گفت عاشقش میشم نشد  بدون هیچ حرفی میگه نمیخوام بامن بدبخت بشه ...

داداشات حقشه یکی گیرش بیاد 

یکی دوسال زندگی کنه بگه نمیخامت 

البته که دنیا کار مکافات 

من مامان شدم🥲
داداش اسی قبلاً دختر داییش را خواسته علاقه ای به این خانم نداشته ظاهرا

علاقه نداشته چرا ازدواج کردن گناه اون خانم چی بوده

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزگترین گناه داداشت این بوده  که عاشق یکی دیگه بوده . اومده این دختررو گرفته . این دختررو طلاق ...

خب چیکار کنه میگه خسته شدم از تظاهر الکی ودختره میدونست داداشم یکی دیگه رو‌دوس داره قبول کرد دوتاشون فکر میکردن به مرور زمان خوب میشه داداشم

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
چون داداشم دوسش نداره بعد دوسال گفت عاشقش میشم نشد  بدون هیچ حرفی میگه نمیخوام بامن بدبخت بشه ...

ببخشید ولی داداشت ب فکر خودشه ن دختره وگرنه این فکرارو باید قبل ازدواج میکرد چقدر بی مسیولیت

خب چیکار کنه میگه خسته شدم از تظاهر الکی ودختره میدونست داداشم یکی دیگه رو‌دوس داره قبول کرد دوتاشون ...

😑

دیگه هیچی . داداشت رو ببرید روا ن شناس و روانپزشک .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

داداشت چه راحت زندگی یه دخترو به فنا داد که شاااااید عاشقش بشم؟! نشدم جهنم طلاقش میدم؟! نمیدونست ت ...

خب خیلی پشیمونه دختره میدونست قبول کرد الانم دوتاشون داغونن 😔

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
خب چیکار کنه میگه خسته شدم از تظاهر الکی ودختره میدونست داداشم یکی دیگه رو‌دوس داره قبول کرد دوتاشون ...

فکر داداشتی؟😐

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
خداروشکر ک داداشت میخاد طلاقش بده زنی ک بخاطر ی مردی ک نمیخادتش خودشو بکشه معلومه عقل درست و حسابیم ...

شما چرا توهین میکنی به اون خانم میدونی چقد سخته واسش طلاق الان دخترای دم بختو کسی نمیگیره چ برسه طلاق

تا تو به دادِ من رسی ، من به #خدا رسیده‌ام 🙂💔🥀