2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش راهی بود بتونیم باور مثبت بسازیم

با روزانه مدیتیشن کردن و شکرگزاری میشه چاکرا هارو پاکسازی کرد و با پاکسازی چاکرا خود به خود ادم مثبت اندیش میشه و حال خوب میاد سمتش

توی گوگل بزن تست مقاومت ذهنی و تست هفت چاکرا بده که متوجه بشی چقدر ذهنت مقاومت داره یا کدوم چاکراهات بسته اس روش تمرکز کنی

ینی من بخام قدم کوتاه شه تلقین کنم کوتاه میشه😑

الان دیگه تو عصر تکنولوژی هستیم میتونی یه سرچ ساده بزنی تو گوگل یا پیج های انرژی توی اینستا رو دنبال کنی که بفهمی با قدرت ذهن بیماری های سخت رو هم میشه درمان کرد

درمورد کوتاه شدن قد هم بله ممکنه اول شما تو گوگل تست مقاومت ذهنی و هفت چاکرا رو بده

اگر نتیجه تستت خوب نبود با مدیتیشن و شکرگزاری نتیجه رو بهتر کن درنهایت وقتی نتیجه خوب شد میتونی از سابلیمینال معتبر برای کاهش قدت استفاده کنی

تاکید میکنم اول تست هارو بدی و مدیتیشن داشته باشی بعد بری سراغ سابلیمینال اونم نه ساب های رایگان و پیج هایی که معتبر نیستن! پیج های معتبری که بر اساس ویژگی خودتون براتون ساب میسازن

الان دیگه تو عصر تکنولوژی هستیم میتونی یه سرچ ساده بزنی تو گوگل یا پیج های انرژی توی اینستا رو دنبال ...

جداااااا 😲😲واییی چقد خوسحال شدم 

بد ببخشید نمیشه فقط با شکر گذاری کردن اینچیزا قدمو کوتاه کنم سابلیمینال خیلیا منو ترسوندن ک خوب نیس 😔

جداااااا 😲😲واییی چقد خوسحال شدم  بد ببخشید نمیشه فقط با شکر گذاری کردن اینچیزا قدمو کوتاه کن ...

چرا نشه،با شکرگزاری و مدیتیشن روزانه هم میشه اینکارو انجام داد البته بستگی به مقاومت ذهنت و چاکرا هات داره

درمورد ساب هم اگر از جای معتبر نخری اره واقعا ترس داره چون ما نمیدونیم تاکیدات پنهانش چیه

من از پیج موسسه ذهن قدرتمند نیما هاشمی ساب خریدم و راضیم ۱میلیون و خورده ای هم فالوور داره فکرنکنی تبلیغه یه وقت😅

فقط تحقیقات ثابت کرده از هر ۱۰۰نفری که ساب کاهش قد استفاده میکنن ممکنه ۱نفرشون مشکلات مفصلی و استخوانی پیدا کنه

چون معمولا کسی اینو نمیگه گفتم بهت که درجریان باشی