zahraaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 عنوان حرف نزدن 197 بازدید | 17 پست دختر خواهرم ۱۸ ساله شد ولی هنوزم حرف نمیزنهشاید روزی دو سه کلمهاونقدر حرف نزده تن صداش یه جوری شدهامسال درسش هم تموم شد خواهرم همش منتظر شد که درست میشه ولی حرف نمیزنهاگه یه سوال بپرسی تا حد امکان از سرش بای بله یا خیر گفتن استفاده میکنه یا در حد یه کلمه جواب میدهکسی همچین موردی داشته؟ 1402/05/25 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 من با همچین موجودی دارم زندگی میکنم. خیلی سخته واقعا
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5383 18 سال یه خورده دیر به فکر نیفتادید؟ من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
باران_71 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 5445 پیش مشاور و روانشناس بردین؟منم تو اون سن کم حرف بودم ولی فقط تو جمع فامیل کم حرف میزدم با خونواده و دوستام نه 🌱🌼خدایا شکرت🌼🌱
sakta عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 5819 من بد برداشت کردم فکر میکنم. ولی شاید خیلی خوشش نمیاد. منم 18 سالمه صحبت نمیکنم زیاد با کسی. کسی چیزی بپرسه جواب میدم ولی خیلی اجتماعی نیستم. با مامانم راحتم مامانمم عین منه شاید به اون رفتمنمیدونم ولی شاید شما بزرگش میکنی مشکلو شایدا چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
zahraaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 18 سال یه خورده دیر به فکر نیفتادید؟ من نمیتونم به خواهرم بگم ناراحت میشهولی واقعا دلم برای خواهر زادم کباب میشههمه هم سن و سالا رو سرو کول هم میپرن این همیشه ساکته
zahraaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 من بد برداشت کردم فکر میکنم. ولی شاید خیلی خوشش نمیاد. منم 18 سالمه صحبت نمیکنم زیاد ب ... یعنی این همه سکوت و تنهایی عادییه؟
کاش_هیچ_وقت_به_دنیا_ عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 23902 شاید تو بچگیش کسی مسخرش کردهمثلا منم همینم از بس داداشم منو مسخره میکردحتی میومدم یه تعارفیو به کسی بکنم ادامو در میورداینجوری شدمکسی که18 سال اینجوری بوده یه شبه عوض نمیشه
zahraaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 پیش مشاور و روانشناس بردین؟منم تو اون سن کم حرف بودم ولی فقط تو جمع فامیل کم حرف میزدم با خونواده و ... نه هیچ جااین حتی با مامان و بابا هم حرف نمیزنه
sakta عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 5819 یعنی این همه سکوت و تنهایی عادییه؟ نمیدونم ولی من خودم کلا اعصاب ندارمتو یه ساختمون با خالم و داییم زندگی میکنیم وقتی با بچه هاشون جمع میشیم صحبت میکنیم یا بازی مثل پاسور اینا بازی میکنیم ولی صحبت خیلی زیاد نمیکنیم کم. فقط با خانواده خودم حرف میزنم با داداشم که همش پیشمه. بقیه کار واجب یا یه احوال پرسی. چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
zahraaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 855 نمیدونم ولی من خودم کلا اعصاب ندارم تو یه ساختمون با خالم و داییم زندگی میکنیم وقتی با بچه هاشون جم ... اخه این اصلا روابط اجتماعی هم نداره
sakta عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 5819 اخه این اصلا روابط اجتماعی هم نداره خب اگهه نگرانشی روانشناسی چیزی حرف بزن چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش