2777
2789
عنوان

دوستان خارج از کشور یه لحظه میاین

54 بازدید | 7 پست

سلام ...دنبال یه قرص میگردم واسه ریزش موهام...قبلاتو ایران بوده الان نیست..اگرم باشه قاچاق و قابل اعتماد نیست 

از یه آشنایی که کانادا بود گفتم بره قیمت کنه برام...بعد اومد گفت اینجا۲۷۰دلاره که به پول اینجا میشه ۱۷ میلیون... داشتم شاخ درمی آوردم چون همچین قرص مهمی هم نیست ..الان ایران قاچاقش ۳تا ۴میلیون 

نمیدونم اون آشنامون اشتباه کرده یا الکی گفته..

یکی میتونه یه قیمت برام بگیره خییلی ممنون میشم

اسم قرص... نورکرین Nourkrin   عددی 60 

یاد خدا آرام بخش دلهاست

خودت می تونی قیمت هر محصولی رو پیدا کنی. اسمش رو سرچ کن و تهش بنویس price. اسم کشوری که می خوای ازش خرید کنی هم تو سرچت بنویسی می تونی قیمت رو تو اون کشور ببینی.

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توروخدا جواب بده شما واس ریرش موهان پیش دکتر احسانی رفتی خوب بود؟؟؟پولکی نیست

سلام عزیزم ...راضی نبودم از دکتر احسانی ...کلی،سوال داشتم ازش،باور کن منو دو دیقه ی ویزیت کرد...بدون آزمایش برای من دارو نوشت که همه ی داروهای لوکس و‌گرون قیمت بودن بیشتر جنبه ی زیبایی داشت تا دارویی...سرم موهای،خارجی خوشگل بود باز یه اسپری مو بود اون موقع کلی هزینه ی داروها شد... 

یاد خدا آرام بخش دلهاست
سلام عزیزم ...راضی نبودم از دکتر احسانی ...کلی،سوال داشتم ازش،باور کن منو دو دیقه ی ویزیت کرد...بدون ...

خدا بگم چیکارشون کمه منم تحقیق کردم اکثر دکترایی ک اسم در کردن فقط کاسب پولن باریک بین،روغنی ،نخعی ،نیلفروش زاده ،اینم از احسانی 

شما آخر چیکار کردین واس ریزش موهاتون بخدا دیروز ۳ تومان دارو گرفتم همشم داروهای چرت و پرت یونی زینک ...

والا دیگه دوباره رفتم مزوتراپی اونم جواب نداد ول کردم

الان آهن و کلسیم و ویتامین دی رو میخورم واسه کمبودهای بدنم روی موهام هم تاثیر داشته  بد نیست...البته اینم بگم من ریزیم ارثی هست و درمان دارویی زیاد جواب نمیده ....کنار اومدم ولی موی پرپشت میبینم حسرت میخورم  همیشه

یاد خدا آرام بخش دلهاست
والا دیگه دوباره رفتم مزوتراپی اونم جواب نداد ول کردمالان آهن و کلسیم و ویتامین دی رو میخورم واسه کم ...

آخی قربونت برم قشنگ درکت میکنم مثل منی منم حتی موی مرد روهم ک پرپشت می بینم ته دلم حسرت میخورم