2777
2789
عنوان

بچها گزارش نزنید سوال داشتم خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست

چه رابطه ی خشنی

💙یک کشور آزاد خوب و پیشرفته کشوری که فقیری توش نباشه همه جوونا کار داشته باشن به همراه مردم روشن فکری که سرشون تو کار خودشون باشه آرزوی قلبی من💞 بیاین یاد بگیریم به علایق همدیگه توهین نکنیم بی حجاب یا باحجاب بودن کسیو مسخره نکنیم ..هرکیو تو قبر خودش میزارن🦋🦋🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونت قارچی داری ورابطه باعث ترک خوردن دهانه رحم میشه ژل لوبریکانت از داروخانه بگیر واول اغشته کنید بعد رابطه داشته باشید همیشه هم بعد از رابطه خودتو با ژل بهداشتی بانوان یا حداقل الکل یا سرکه تمیز کن

منم این مشکلو دارم.. خراش نیست احساس میکنی ازخشکی خراش برداشته بعد از اد رار بشدتسوزش دارم تا یهکی ...

منم همینطور ولی این دفعه دیگ خیلی داره طول میکشه خوب شونش

احتمالا عفونت قارچی داری ورابطه باعث ترک خوردن دهانه رحم میشه ژل لوبریکانت از داروخانه بگیر واول اغش ...

بله اتفاقا عفونت قارچی دارم 

دکتر دیروز معاینه کرد ولی فک میکنم زخم رو ندید منم چون اذیت نبودم چیزی نگفتم