2777
2789
عنوان

خیلی وابسته ب مامانمم.

385 بازدید | 26 پست

۲۰ سالمه و دانشجوام ازدواج نکردم🫡

ولی خیلیییییی ب مامانم وابستم،هرچی میشه باید بهش بگم.هرفکری نگرانم میکنه تا نگم بهش نمیتونم حلش کنم.

حتما باید واسه هرکاری ک میکنم تو زندگیم بهم انگیزه بده باهام حرف بزنه.خلاصه بشدت از این وضعیت نمیتونم کناره بکشم.

دوس دارم یکم مستقل شم اصلا انگار تنهام.

میخام ترم بعد اخر هفته ها برنگردم خونه و بیشتر خابگاه بمونم تا بهتر شه وضعیت.

نظرررر شما رو برای این وضع میخاااام🥲🥲🙏🏼💖💖💖💖💖💖💖🙏🏼🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج م کردم و بازم وابسته شدید دارم ب مامانم روز در میان باید ببینمش و بدون استثنا رفت و برگشت بوسش میکنم 😂

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

سعی کن ازالان مستقل بودنو خود ساخته بودنو یاد بگیری

مادر خییییلی شیرینه ولی باید تو جایگاه مادری بمونه

نباید جوری رفتار کنی که اگه یبار ندیدیش زندگیت به مشکل بخوره

بقول قدیمیا بنده فافو خودت ببر بنداز دور شما دیگه خانم شدی

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜
من ازدواج م کردم و بازم وابسته شدید دارم ب مامانم روز در میان باید ببینمش و بدون استثنا رفت و برگشت ...

خیییلی بده دختر خیلی

سعی کن یکم وابستگیتو کم کنی 

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

وابستگی زیاد خوب نیست 

ولی اینکه کسی رو داری که روش حساب کنی و بتونی مشکلاتت رو باهاش درمیون بزاری خیلی خوبه ، مشخصه با مامانت رفیقی ، کاش منم یکی رو داشتم پشتم بود میشد روش حساب کنم 😞

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خب چه عیبی داره؟ دنیا دو روزه دختر  بچسب به مامانت ولش نکن😍

عاححح همشم به همین فکر میکنم که باید تا زنده هستن پیشون باشم ولی از اینکه یه روز تنها بشم و مامانم نباشه دیوونه میشم گریم میگیره...

عاححح همشم به همین فکر میکنم که باید تا زنده هستن پیشون باشم ولی از اینکه یه روز تنها بشم و مامانم ن ...

تا هستن قدر بدونیم 

انشالله که همیشه سایشون بالای سرمون باشه❤

از الان میخای دل بکنی که یه روز مامانت نبود اذیت نشی؟؟؟؟

مطمن باش اونوقت حسرت اینو میخوری که چرا دوری کردم ازش

وابستگی زیاد خوب نیست  ولی اینکه کسی رو داری که روش حساب کنی و بتونی مشکلاتت رو باهاش درمیون ب ...

اره دقیقا🥲👌

ولی منم قبلا اینقد وابسته نبودم از ۱۵ ۱۶ سالگی ب بعد یهویی شروع کردم به حرف زدن و صمیمی شدن

دوران بچگیم یه آدم ساکت بودم با هیچکی حرف نمیزدم و تو خودم میریختم