2777
2789

من از ۱۰۵ با ورزش و رژیم رسیدم به۸۲ ولی مدتی بیمارشدم و وقفه افتاد.حتی یک کیلو اضافه شد به وزنم و باعث شد حس بدی نسبت به خودم پیداکنم. تا قبل از بیماری روزی یک ساعت براحتی پیاده روی میرفتم ولی الان دیگه برام سخت شده. اگر شرایط مشابهی را تجربه کردید بیاین  راهکار برای حفظ انگیزه بدین. خدا براتون جبران کنه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط روحیو حفظ کن وانگیزتو ازدست نده همین.ادامه بده با۱کیلوهم هیچ اتفاقی نیفتاده.من پارسال عروسی دخترخالم یه پیراهن مجلسی کوتاه دیدم خیلی شیک بود.رسما عاشقش شدم ولی وقتی پرسیدم گفت فقط سایز۳۸مونده ومن سایزم ۴۴بود.رفتم یه سرهمی دیدم اونم خیلی خوشم اومد اخرین سایزش ۴۲بودگفت تنت کن شاید بشه ولی اصلا ازرون پاهام بالانرفت ودوباره چیزی که دوس داشتم ونتونستم بخرم.فهمیدم سایز و وزنم نرمال نیست و....این شد انگیزه برای لاغرشدنم.الانم شوهرم اخرهفته ها با باقلوا میادخونه میببنم چشام قلبی میشه😍ولی به خودم قول دادم که نشکونم رژیممو

یه تاپیک خوندم کل کامنتا این بود که پیاده روی اصلا تاثیری تو لاغری نداره تعجب کردم 

اخ اگ من اونجا بودم میدونستم چجوری جوابشونو بدم 

آخه چرا وقتی اطلاعات ندارن حرف مفت میزنن یسری؟؟

پیاده روی عالیه البته اگ اصولی باشه