2777
2789

اصلا خانوادم من براشون مهم نیستم هزارتا مشکل داشته باشم خانوادم میگن بشین بساز زندگی کن مخصوصا مامانم 

کلا همهرو میبینم تا یه مشکلی دارن پشت دخترشون ول نمیکنن براش حتی وکیل میگیرن بعد خانواده من اصلا براشون مهم نیست 

کلا میگن با همه چی بساز و زندگی کن برم قهر میگن پاشو برو خونت شوهرمم میدونه تنهام و کسی پشتم نیس هرکاری دلش میخواد میکنه باهام میدونه کتکمم بزنه هیشکی کاری بهش نداره 

منم تنهام واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت به داد خودت برس وقتی میزنه برو کلانتری نامه بگیر برو پزشکی قانونی طول درمان بگیر تا وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی توسری خوری تا زمانی منتظری حقت رو کس دیگه بگیره مظلومی حقت خودت بگیر خودت زندگیتون نجات بده

واقعا غمگین میشم میبینم انقد تنها و بی کس هستم 

منم همینطورم .بایدقبولکنی خدامارو سزاوار پدرومادرخوب ندونسته. خیلیا هستن ک شرایطشون مث ماست ومتاسفانه باشوهر شون ب مشکل ب میخورن.باسیاست مهربونی شوهرت رو راضی کن.

منم همینطورم .بایدقبولکنی خدامارو سزاوار پدرومادرخوب ندونسته. خیلیا هستن ک شرایطشون مث ماست ومتاسفان ...

اخه دیگه امیدی ندارم کلا دلخوشی ندارم فقط گذاشتم بگذره و عمرم تموم شه