2777
2789
عنوان

به خاطر بچه مون بریم سرکار یا نریم؟

217 بازدید | 14 پست

من یه بار یه نظر سنجی تو اینستا گذاشته بودم، پرسیده بودم دوست داشتید مادرتون شاغل باشه یا خانه دار، نتیجه اش واقعا برام جالب بود اونایی که مامانشون شاغل بود میگفتن کاش مامانم خانه دار بود، اونایی که مامانشون هم خانه دار بود میگفتن کاش مامانمون کاش شاغل بود 😁 هر کدوم هم دلایل خودشون رو داشتن، پس زیاد به میل بچه ها نباشین چون هیچ جوره راضی نمیشن، هر کار خودتون دوست داشتین رو انجام بدین

من دوست دارم برم سر کار یه کاری هم پیدا شد.. منتها دخترم میره کلاس اول و بعد از ظهری هستن صبح تا ظهر اگه برم سر کار دخترم چی میشه؟ ساعت کاری هم ساعت 6.5 تا یک ظهره.. کار خوبیه بیمه و همه ی مزایا.. اما بچه رو چیکار کنم؟ اونقدری هم بزرگ نیست که بگم از پس خودش برمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم برم سر کار یه کاری هم پیدا شد.. منتها دخترم میره کلاس اول و بعد از ظهری هستن صبح تا ظهر ...

نمیتونی ببری خونه مامانت؟ یا مثلا ببری یه مدرسه دیگه که شیفتش فقط صبح ها باشه

بستگی به بدنت داره که این انرژی رو داشته باشه یا نه 

آره خودمم نمی دونم میخوام چکار کنم من ظرفیت اینکه هم به کارم برسم هم خانواده ندارم مطمئنم برم سرکار نمی تونم محیط خونه مدیریت کنم 🥲🥲🥲

فضول زندگی نباشیم دخالت بیجا ممنوع 🚫🚫
نمیتونی ببری خونه مامانت؟ یا مثلا ببری یه مدرسه دیگه که شیفتش فقط صبح ها باشه

نه تو این شهر کسی رو نداریم.... 

دخترم بد ماشینه به محض نشستن تو ماشین حالش بد میشه نمیتونم ببرمش جای دور تر که سرویس براش بگیرم... یه وقتی مجبور باشم با ماشین جایی برم بهش قرص ضد تهوع میدم که اونم عوارض داره نمیتونم همیشگی بهش بدم 

بستگی به شرایط داره که مهمترینش سن فرزند هست 

بچه ریز هفت سال مراقبت میخواد 

بچه دبستانی تو درسش کمک میخواد 

بچه نوجوان واقعا همدلی میخواد تا به راه بد نره 

نمیشه سن بچه ملاک گذاشت

فضول زندگی نباشیم دخالت بیجا ممنوع 🚫🚫
بچه ریز هفت سال مراقبت میخواد  بچه دبستانی تو درسش کمک میخواد  بچه نوجوان واقعا همدلی می ...

اتفاقا سن فرزند مهمترینشه،بله حرف شما درسته ادمیزاد توی سن پیری هم که باشه به حضور مادر محتاجه❤️
اما نیاز نوزاد و یا کودک دو سه ساله که هنوز مستقل نشدن و نیازشون به حضور طولانی مدت مادر در طول شبانه روز برای شکل گیری شخصیت و احساس امنیت و اعتماد و عاطفه خیلی خیلی مهم تر هست

فرزند بالای چهار سال میتونه مستقل شده باشه و ساعاتی که مادر در محل کار هست رو توی مهد کودک و مدرسه بگذرونه در صورتی که شرایط برای هماهنگ کردن تایم کاری و تایم تفریح و اموزش فرزند وجود داشته باشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱