2777
2789
عنوان

فقط 3نفر باقی موندن

133 بازدید | 8 پست

برای بارداری و سلامتی اینجا ختم 14روزه هست هر روز1000تا صلوات و دو رکعت نماز فقط 3نفر تا تکمیل شدن گروه باقی مونده 

https://rubika.ir/joing/EIDJIBHE0QYHFMDTJHOCBKCUXQFXZHLU

سلام منم هستم تازه فهمیدم باردارم بارداری قبلی فشارم بالا بود الان خیلی نگرانم انشاالله اینبارم به سلامتی طی بشه فقط من روبیکا ندارم میشه همین جا بهتون اعلام کنم خوندم انشاالله دامن همه منتظرا هم سبز بشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
سلام منم هستم تازه فهمیدم باردارم بارداری قبلی فشارم بالا بود الان خیلی نگرانم انشاالله اینبارم به س ...

باشه عزیزم اسمتو بگو اضافه کنم و لیست رو برات میفرستم شما بخون هر روز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن مامان پارسا و زهرا

از فردا صبح شروع میکنیم 

روزی 1000تا صلوات (لازم نیست حتما نشسته و رو قبله باشه) و دو رکعت نماز(دو رکعت نماز توسل به حضرت علی‌اصغر(ع) بخواند و در قنوت نماز سه مرتبه بگوید « اللَّهُمَّ أُنْشِدُكَ بِدَمِ الْمَظْلُوم »)
۱-مریم
۲-صبا
۳-سمیرا
۴-فرشته ج
۵-مامان سارا
۶-نازنین
۷- زهرا
۸-سمیرا(سلامتی نوزاد تازه متولد شده)
۹_زهرا
۱۰-مینا
۱۱.مرضیه
۱۲-وفا
۱۳-مامان پارسا و زهرا
۱۴-محنا

از فردا صبح شروع میکنیم  روزی 1000تا صلوات (لازم نیست حتما نشسته و رو قبله باشه) و دو رکعت نما ...

ممنون انشاالله حتماً انجام میدم تا چهارده روز باید انجام بشه؟ نمازش هم مثل نماز صبحه ؟

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ممنون انشاالله حتماً انجام میدم تا چهارده روز باید انجام بشه؟ نمازش هم مثل نماز صبحه ؟

اره مثل نماز صبح فقط تو قنوتش سه بار اون ذکر رو بگو 

معنی ذکر اینه خدایا به خون مظلوم(خون حضرت علی اصغر)قسمت میدم